Szabó Tímea hatalmas pofonba szaladt bele

2023. október 26. 15:41

A fröcsögő kirohanásra Menczer Tamás zseniális riposztban válaszolt.

2023. október 26. 15:41
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Szabó Tímea, a Párbeszéd–Zöldek frakcióvezetője a kormányfő múlt heti kínai látogatása kapcsán szólalt fel az Országgyűlésben. Tette mindezt a tőle már megszokott, szofisztikált, kedves, elegáns és megnyerő modorában. Erre a fröcsögő kirohanásra Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára zseniális riposztban válaszolt, amivel gyakorlatilag megsemmisítette Szabó Tímeát és a se füle, se farka felszólalását.

 »Ön egy olyan pártot képvisel, amely még a baloldali felmérések szerint sem rendelkezik egyetlen szavazóval sem. Akkor honnan tudhatják, hogy mi a magyar érdek, ha nem támogatja önöket senki? Ha a magyarok nem támogatják önöket, akkor kik támogatják önöket, és honnan jön a pénz? Miért képviselnek háborúpárti álláspontot?«”.

Nyitókép: képernyőmentés, HírTv

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax-2
2023. október 30. 05:48
Nagyon szeretem a nőket, de számomra ez a szabótimea-szabórebeka duett olyan TÁVOL VAN A "NŐISÉG"-TŐL, mint a magyar futball válogatott a világbajnoki címtől.
powerage
2023. október 27. 10:14
"A fröcsögő kirohanásra Menczer Tamás zseniális riposztban válaszolt." Helyrerakta! Beleszállt! Mutatjuk! Most keményen megmutatta a mi fiúnk! Hősiesen eltaposta a bolhát! Mouwhawhawhawhawha!!! Kevés szánalmasabb van azoknál a firkászoknál, akik teljes lendülettel nekiállnak cheerleaderkedni minden súlytalan parlamenti évődés kapcsán.
B_kanya
2023. október 26. 21:44
"Akitlosz 2023. október 26. 19:29 Amúgy a Fidesznek jó sok szavazója van, mégsem tűnik úgy, hogy tudnák, hogy mi a magyar érdek." De te tudod, mered és tennéd is. :)
B_kanya
2023. október 26. 21:43
"Akitlosz 2023. október 26. 19:29 A KDNP sem rendelkezik szavazóval a jobboldali felmérések szerint sem." Több párttagjuk van, mint pár parlamenti mo$$lékpártnak szavazója...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!