Pankotai Lili: Zárják ki a keresztény ideológiát az iskolákból!

2023. október 23. 20:06

Az ellenzéki aktivista nyíltan beszélt arról is, hogy sosem kapott szexuális felvilágosítást az iskolájában.

2023. október 23. 20:06
null

A Magyar Jelen Nyílt Sisak című műsorának vendége volt Pankotai Lili is, aki a Magyar Nemzet cikke szerint a műsorban keresztényellenes kirohanást tett. Az ellenzéki tüntetésekről jól ismert baloldali-liberális aktivista szerint ki kellene zárni a a keresztény ideológiát az iskolákból. Pankotai a műsorban így érvelt: 

Zárják ki a keresztény ideológiát is az iskolákból, ha az LMBTQ-ideológiát kitiltják, mivel mindkettő ideológia.”

Pankotai sérelmezte a keresztény iskolák állami támogatását is, szerinte sok szülő ezért iratja gyermekét egyházi intézménybe. Kifejtette: az LMBTQ-ideológia iskolákból történő kizárásából politikai hasznot húznak, ennek képviselői a gyerekekhez nem is próbáltak hozzányúlni, ezzel együtt pedig a szexuális felvilágosítást is kizárják, amit ő sem kapott az iskolájában. 

A műsort alább tekinthetik meg:

Nyitókép: MTI / Koszticsák Szilárd

 

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
urban63
2023. október 26. 19:00
Aki ezt a szádba rakta, tett volna mást!
kullan-0
2023. október 26. 14:45
Azért nem kapott szexuális felvilágosítást, hogy nehogy el kezdjen szaporodni... Valahol sajnálom ezt a szerencsétlent.
Sulammit
2023. október 24. 13:56
Először is egybemosod a keresztény tanítást Jézus tanítását a buzipropagandával? Nincs benned semmi szégyen, te tökfej? A szülők,- lehet, hogy a te szüleid igen - azért írattak egyházi iskolába, mert pénzéhesek, de a többiek azért, mert vallásosak, jobb oktatásért, erkölcsös nevelésért. Ami a szexuális felvilágosításodat illeti hazudsz. Pláne, hogy ami a f...sz szopást illeti, igen csak fel vagy világosodva. Ennek folyamatosan tanújelét adod, hogy igen csak rá vagy cuppanva. Különben sajnállak. Magányosan barátok nélkül vonulgatsz. Egy társad van csak a megafon.
hatvanas
2023. október 24. 08:46
Miért kap ez az ostoba, lezüllött csitri ekkora nyilvánosságot?! Ha baromságokat beszélek és lezüllök, én is kapok? Tutira?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!