Németországban élő magyar: Becsüljétek meg az országunkat, amíg még lehet

2023. október 27. 20:47

A férfi szerint Németország már élhetetlen a rengeteg migráns miatt.

2023. október 27. 20:47

Schauer Viktor tíz éve költözött ki a németországi Essenbe. A TikTokra feltöltött videójában arról beszél, hogy minden egyes alkalommal megkönnyebbül, amikor hazautazik Magyarországra, mert itthon béke és nyugalom van.

Állítása szerint, már amikor kiköltözött, akkor is sok volt a migráns Németországban, de mára már elviselhetetlen lett a helyzet. 

Már azért is hálás, hogy itthon beülhet egy étterembe, és megebédelhet anélkül, hogy kéregetők zaklatnák.

„Beülök egy vendéglátóhelyre a főtéren Essenben, és szó szerint öt percenként odajön egy kéregető” 

– panaszkodik.

Hozzáteszi, egyre több magyar dönt a hazaköltözés mellett, sőt, a magyarországi külföldiek nagy része, akikkel találkozott, németek, és már itt élnek. Kijelentette, bár anyagi megfontolásból költözött Essenbe, gondolkodik rajta, hogy visszaköltözik Magyarországra, mert a béke fontosabb, mint az anyagi javak.

A videó végén arra kéri követőit, értékeljék, hogy a magyar kormány határozottan nemet mond a migrációra, mert ami Nyugaton folyik, az már elviselhetetlen. 

Nyitókép: AFP/BERND WEISSBROD

Kapcsolódó vélemény

undefined

Constantinovits Milán

Mandiner

Idézőjel

Az a helyzet, hogy mi a régi Európa értékeiben hiszünk, a Nyugat képviselői pedig már szinte semmiben.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 403 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bastyaelvtars
2023. október 30. 11:49
Én is kinn élek Németországban, nagyvárosban. És sok nagyvárosban járunk el kirándulni, pihenni de se Frankfurtban se münchenben se Hamburgban se Trier ben egyetlen alkalommal se jött oda hozzám koldus, sőt az egy kezemen meg tudom számolni hány csövest láttam. Egyébként meg ajánlom a kis barátunknak hogy nézze meg a bajai és a német étterem árait és azt hogy kinn hányszor tud beulni egy étterembe havonta és hányszor otthon...
Csubszi
2023. október 29. 23:49
Lüke balos trollok, boruljatok le kelet felé és allahozzatok- az a vallás nyilván tetszik nektek, birka népség! Az agyrágó féreg már éhezik a koponyátokban!
korona.2.0
2023. október 29. 14:37
Gyáva népnek nincs hazája. Mennyire igaz ez a mondás. Az a legjobb, ami MAGYAR ! Boldogok azok, akik itt élhetnek.
Syndicalist-Cat
2023. október 28. 23:40
Nem tudom mi lesz ennek a migrációnak a vége én csak azt remélem ,hogy először franciaország megy majd lefele a poroson, utána jöhet a helyreállítás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!