Megkérdezték Gyurcsányt, mit adott a DK 12 év alatt az országnak (VIDEÓ)

2023. október 22. 22:38

Mutatjuk, mit mondott a DK-vezér.

2023. október 22. 22:38
null

Egy fővárosi moziban tartotta születésnapi rendezvényét a Demokratikus Koalíció, ahol a párt elnöke, Gyurcsány Ferenc bemutatta a kormányváltást akarók új „csodafegyverét”: egy mobilapplikációt – olvasható az Index által készített videó leírásában, amelyben a stáb arra kereste a választ: mit adott a DK 12 év alatt az országnak. 

Tudósításunkat Gyurcsány Ferenc bejelentéséről itt olvashatja.

 A riporter által feltett kérdésre a párt elnöke a következőképpen reagált:

Nyitókép: YouTube

 

 

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
akiaki
2023. október 26. 23:00
a TETŰ!
Palatin
2023. október 26. 20:21
A 3. vers, amit a magyarok Gyurcsánynak köszönhetnek: Ferenc testvér egyél gyakran almát, Hogy elnyerjed az úrsten irgalmát. Ki lazac helyett felserdül zöld algán, Nem locsog, mint te csúfosan, balgán. Ferenc testvér hallgasd meg dalom. Azt mondom néked, fő a nyugalom. Hisz popsid körül nagy a forgalom, Akolodban is van trágya, friss alom. Bizony magasztos erény az irgalom. De neked az nem jár, úgy gondolom. Nem erősséged az építő szorgalom. Bennünket felráz tőled a borzalom. Szektád egy csődöt termelő malom, Legyen veszted az átkos fogadalom: Hogy támadjon ellenünk a birodalom. Ezért jussotok lesz gyász és siralom. Nekünk nem kell stressz és izgalom. Tünj el tüstént, némán a valogadon, Mig erre még megvan a jó alkalom. Fedjen be téged egy békés sírhalom.
Palatin
2023. október 26. 20:20
A 2. vers, amit a magyarok Gyurcsánynak köszönhetnek: Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár.
Palatin
2023. október 26. 20:19
Gyurcsánynak a magyarok három csodálatos verset köszönhetnek (az 1.): "Pofátlanul csak hazudtunk reggel, délben, este, Vajon a ti szemetekben ez oly szépen fest-e? Gyurcsány vagyok nem tagadom, a magyarok veszte, Ki oly sok ember boldogságát komiszul elcseszte. Adjál mégis egy újabb esélyt a kókler Ferónak, Még akkor is, ha unokáid ezért jól megrónak. Nálam csak a mutyi számít, nincs helye melónak, Megtehetem, bőröm vastag, mint egy csatalónak. Bár jól tudom, kívánjátok, hogy hamar kimúljak, Adja Isten, hogy még egyszer rátok szabaduljak. Megoldom a problémátok, mint még soha senki, Úgy éltek majd mint egy csöves, éhenkórász jenki."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!