Majka: A baloldaliak ugyanúgy csináltak egy csomó disznóságot, és most még ők ugatnak, ami gusztustalan

2023. október 01. 10:41

A rapper szerint a nagy baloldaliaknak az elmúlt tizenkét évben nemhogy B, de A-tervük sem volt.

2023. október 01. 10:41

Már látható a Beköltözve Hajdú Péterhez első része a YouTube-on. Majka és Hajdú beszélgetése alatt előkerült a politika is: a műsorvezető azt mondta, ő nem érzi, hogy diktatúra lenne Magyarországon, szerinte a média is szabad ebben az értelemben. Hajdú hangsúlyozta: „Nincs az, hogy téged Erdős Péter ki tud téged tiltani a popszakmából, a médiából”.

Majka úgy reagált, hogy neki van egy sarkalatos véleménye erről, de „nem egészséges megosztania”. Elmondta: „Vannak olyan dolgok a magyar médiában szerintem, amik kérdőjelesek, és azt mindenféleképpen orvosolni kéne. Például 

engem zavar az, hogy az egyszerű embereket, a billegő embereket, milyen hírekkel és történetekkel próbálják befolyásolni. 

Nem egyenes a közlési mód. Ez egy picit progresszív Magyarországon ebből a szempontból, mert nem tudom, hova vezet. Ez hosszútávon olyan országot eredményezhet, ahol kényelmetlen lehet az élet.”

Szóba került Majka és Molnár Tamás rendszerkritikus dala, az Azt beszélik a városban. Hajdú leszögezte: ha diktatúra volna, Majka már repült volna a TV2-től. Hajdú kiemelte: ő látja, hogyan működik a politika. Szerinte mindenhol vannak oligarchák, gusztustalannak tartja az egész politikát, „nincs különbség a két oldal közt”.

Majka erre elmondta: „Nem az oligarchákkal van baj. Nekem azzal nincs bajom, 

a világ így működik, hogy ha én vagyok hatalmon, azt generálom, azt építem, ami az én jelenlétemet erősíti. 

Plusz, kell hozzá egy szakértelem, de az, hogy vannak olyan fiatal feltörekvő huszonéves suhancok, akik milliárdokkal a zsebben jaszkariznak, meg viselkednek úgy, ahogy viselkednek, paroliznak, 500 milliós órával a kezén. (…) Létezik a másik oldal, 

ezek a nagy baloldaliak, akiknek az elmúlt 12 évben nemhogy B, de még A-tervük sem volt, mit kéne csinálni ezzel az országgal, és ugyanezt csinálták előtte. Ugyanúgy csináltak egy csomó disznóságot, és most ők ugatnak ezekről, hogy mit csinálnak. Ez a gusztustalan dolog”

véli Majka.

Nyitókép: Youtube

 

 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik