Legyünk-e Mártha Imrék?

2023. október 06. 07:28

A főpolgármester nekifogott a „Mártha-keltető inkubációs projektben” még több balos milliárdos legyártásához.

2023. október 06. 07:28
Megyeri Dávid
Magyar Nemzet

„Mégiscsak épít valamit Karácsony Gergely – ismerhetjük el a lovagiasság szabályai szerint annak a hírnek a nyomán, hogy a BKK és a BKV csúcsvezetőin kívül Mártha Imre luxusfüggő fővárosi közművezérnek is sok millió forintos prémiumot osztatott ki a főpolgármester. Hogy mit épít ezzel? Az új kommunokapitalista tőkésosztályt, nómenklatúra-garnitúrát a magyar baloldali önépítés, az új eredeti tőkefelhalmozás elősegítése jegyében.

Nézzük például ezt a Mártha Imrét, aki nem kisebb terhet vett a nyakába önzetlenül, mint a Fővárosi Közműholding fővezéri stallumát! Magyarázkodik ő bármi miatt is, miközben a luxusnyaralásairól posztol rendszeresen képeket, és úgy dúskál a földi javakban, mintha egy földre szállt Krőzus lenne? Nem zavarja ő senki lelki nyugalmát felesleges dolgozásokkal, szuperszolidan nemhogy sajtókonferenciákat nem rendez, de a – nem baloldali – sajtó provokatív, reakciós kérdései­re sem válaszol.

Zsebrevágja a stexet, az óriási prémiumot, és hagyja érvényesülni a rábízott dolgozókat, többek között a kukásokat, hogy azok mélyen leszállított fizetésükkel bizonyíthassák rátermettségüket a munka frontján, amit ő, Mártha Imre nagylelkűen átengedett nekik.

Karógeri pedig értette az ukázt, és nekifogott egy Mártha-keltető inkubációs projektben a még több balos milliárdos legyártásához. Arról volt szó, hogy meghallva a bukott nemzetverető híveihez intézett felhívását, miszerint „Legyetek Gyurcsányok!”, a maga részéről teljesíteni akarta ezt a kívánságot, hogy egyfajta klónozott új Gyurcsányként kiérdemelje a balos nagymogul magasságos támogatását.”

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PeterWeber
2023. október 07. 06:11
"miközben a luxusnyaralásairól posztol rendszeresen képeket" - az a home office...
masikhozzaszolo
2023. október 06. 21:29
8 milliót kapott, ennyit-annyit kapott. Ó ez sok. Lehet. És ha én kapnám? Hát, meg tudnám indokolni, bármennyit kapnék. Karácsony nem vállalja a felelősséget. Hagyjuk ezt a dumát. Vállalja. A felelősség politikai. Ha keveset adott, vagy sokat, és a biciklisávok nyerőek a választóknak, akkor maj a választáson eldől a politikai felelősség, mert itt arról van szó. Ha pont eltalálta a biciklisávokat, akkor újraválasztják. Ha nem, mert rövid, és nem négysávos, akkor meg nem fogják megválasztani. Úgy mint a 4x2/3-ad. Közben nem kell vállalni semmi felelősséget, el lehet sunnyogni, ha ilyen a habitusa. Magasnak, vékonynak kell lenni, esetleg szemüvegesnek. Annyi elég ezeknek a választóknak. Ám legyen. Van nálunk a Fideszben valami kosaras?
Lajoss
2023. október 06. 16:42
Dehogy,Dávid…merjetek bátorak lenni,mint Lölő-gazda…
Srptk
2023. október 06. 11:05
Bender log!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!