Kórházi kezelésre szorul Tóth Gabi

2023. október 26. 22:27

Állapota miatt a klippremierjét is el kellett halasztani.

2023. október 26. 22:27

Tóth Gabi napok óta erős mandulagyulladással küzd, amely mostanra tályogos sebbé vált. Az énekesnő emiatt már kórházi kezelésre is szorul. A TV2 szerint bizonytalan, hogy a Sztárban Sztár leszek! zsűritagja részt tud-e venni a vasárnapi adásban – idézte a csatorna közleményét az Index.

A lap hozzátette, hogy Tóth Gabi betegsége miatt a dalpremierjét is el kellett halasztani. A tervek szerint október 24-én debütált volna az Átkozott nyár című szerzemény, amely az énekesnő életének elmúlt időszakát foglalja össze, konkrétan a válásáról fog szólni.

Ezt is ajánljuk a témában

Tóth Gabi élő adásban sírta el magát – ezt mondta válásáról!

Próbálok megszólalni, de nagyon fölzaklatott most ez engem – mondta az énekes.

Folyamatban vannak a kezelések

A Bors csütörtökön arról számolt be, hogy amellet, hogy az énekes kezelésre szorul, a TV2 sem tudott vele kapcsolatba lépni. 

A csatorna Sajtóosztálya a lap megkeresésére elárulta:

„Ahogy azt a nézők a múlt vasárnapi Sztárban Sztár leszek! adásban láthatták, Tóth Gabi súlyos mandulagyulladással küzd, ami azóta sajnos még rosszabb lett. Erről néhány napja posztolt is az Instagramján az énekesnő, hiszen legújabb dalának premierjét is le kellett mondania. Gabi a vasárnapi adás után rögtön kórházba ment, hogy megvizsgálják és elkezdjék az orvosi kezelést, amelynek leszervezésében a TV2 is maximálisan Gabi mellett áll és segíti”.

 A TV2 hozzátette, hogy az énekesnő torkán lévő tályog azonnali orvosi beavatkozást igényelt, a kezelések folyamatban vannak, sőt 

Gabi azt ígérte, ő is mindent megtesz azért, hogy vasárnap ott ülhessen az élő adásban.

„A csatornától folyamatosan tartjuk vele a kapcsolatot, viszont mivel az elmúlt fél napban nem értük el az énekesnőt, bizonytalanná vált, hogy valóban ott tud-e lenni vasárnap. Az utolsó információk szerint nagy fájdalmai vannak” – áll a közleményben.

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik