„Klasszikus” ballonkabátos szatírt fogtak Budapesten

2023. október 11. 10:46

A férfi tettére annyi magyarázatot adott, hogy beteg, nem tehet róla.

2023. október 11. 10:46

A police.hu szerint több bejelentés is érkezett szeptember 19-én a XV. Kerületi Rendőrkapitányságra, mely szerint egy férfi a Szent Korona útján lévő szupermarket előtt mutogatja magát, és 

ehhez a „klasszikus” ballonkabátot választotta. 

Amikor egy nő arra ment, akkor szétnyitotta a kabátját, ami alatt ruha nem volt, csak a meztelen valóság. A kerületi járőrök a helyszínre érkezve nem messze az üzlettől meg is találták az 58 éves közszeméremsértőt, és előállították a kerületi kapitányságra. Gyanúsítotti kihallgatása során nem volt túl közlékeny, tettére annyi magyarázatot adott, hogy beteg, nem tehet róla.

Fotó: Illusztráció / Thomas Frey / DPA / AFP

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2023. október 11. 13:25
Az alaposság hiánya: Kútvölgyi Erzsébet. Na, ezért kellene nekem a javítási lehetőség. Na, mindegy bocsánat, most ennyit tudok tenni. Bocs Ildikó! De nyilván, ő is lerendezné.
kizokkentido
2023. október 11. 12:54
"Gyanúsítotti kihallgatása során nem volt túl közlékeny, tettére annyi magyarázatot adott, hogy beteg, nem tehet róla." Mégis mit vártak, hogy elszavalja a háború és békét? A rendőrök olyan gyerekes pszhicho trükkökkel szeretnének mindenkit "kivallatni" amin még egy kisiskolás is átlát.
chief Bromden
2023. október 11. 12:26
Van aki telefonon. Kancácska, nem működnek a dolgok, itt magának kell kézbe venni.
nempolitizalok-0
2023. október 11. 12:17
Na melyik büdöslibsi fog innen hiányozni. Höhöhő?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!