Kiderült, kit fog támogatni a Momentum Győrben

2023. október 11. 17:32

Az ugytudjuk.hu győri portál főmunkatársára esett az egyik legnagyobb ellenzéki párt választása.

2023. október 11. 17:32

A Mandiner szeptemberben beszámolt róla, hogy Pintér Bence, az ugytudjuk.hu portál főmunkatársa bejelentette, hogy egy új civil egyesület színeiben polgármesterjelöltként indul a 2024-es győri önkormányzati választáson.

A Momentum Mozgalom a Tiszta Szívvel a Városért Egyesület elnökét, Pintér Bencét támogatja a 2024-es győri polgármester-választáson – írja a Momentum közleménye.

A párt indoklásként azt írta, hogy Pintér lokálpatriótaként hosszú évek óta

kiemelkedő munkát végez az ugytudjuk.hu győri helyi hírportál főmunkatársaként, és elkötelezett az igazság kiderítése mellett.

A Momentum Mozgalom hisz abban, hogy városvezetőként is ugyanilyen elkötelezettséggel és őszinteséggel fogja képviselni Győr polgárait.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. október 11. 20:32
A Momentum takarodjon vissza oda, ahonnan ide szalajtották őket!
states-2
2023. október 11. 20:22
Győrben nincs esélyetek, komcsik, Győr nem Budapest, ott normalitás van, normális választókkal.
Pandaka pygmaea
2023. október 11. 18:53
"Kiderült, kit fog támogatni a Momentum Győrben." A palesztinokat? :D
robipecs-uj
2023. október 11. 18:50
Mikor meglátom Pintér Bencét, az ex-Mandist, mindig elképedek, hogy amikor ez a csapat írta a Mandit akkor is itt voltunk, olvastuk és kommenteltünk. Mert nem volt más. Most sincs más, és 13 év nem volt elég, hogy összekalapáljon a jobboldal egy normális hírportált. Bocsi Mandi, de ez van. De vissza a régiekhez: Pintér Bence volt a legnormálisabb az egész brancsban anno. Pár ikonikus név: Bakó Bea, és a pszichopata férje, akinek nem írom le a nevét, Kiss Brigi. Micsoda csapat volt elöbb a félig SZDSZ, félig Fidesz bekötésű Balogh Ákos Gergely, majd pedig Rajcsányi föszerkesztédével. Utóbbi még mindig itt van, de már csak főmunkatárs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!