Karácsonyék fizetik tovább Iványi Gábor embereit

2023. október 20. 10:16

Az intézkedés várhatóan 70 főt érint és havi több tízmilliós kiadással jár.

2023. október 20. 10:16

Kiderült, hogy átveszi a fővárosi önkormányzat az Iványi Gábor vezetésével működő Oltalom Egyesület, illetve a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösség (MET) hajléktalanellátó intézményeinek dolgozóit – írta meg a Népszava.

A főváros kötelességének érezte, hogy lépjen az ügyben, mivel az Oltalom és a MET ugyanis a 260 főt befogadó Dankó utcai éjjeli menedékhely mellett ápolási osztályt, átmeneti szállót, nappali melegedőt, női szállót, és egy családokat fogadó intézményt működtet.

Kényszerű távozásuk elkerülése érdekében november elsejétől a főváros átveszi az intézmények dolgozóit, fizeti a béreket és a járulékokat is”

– közölte Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes csütörtöki háttérbeszélgetésén. A lap közölte, hogy az intézkedés várhatóan 70 főt érint és havi több tízmilliós kiadással jár.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kallos Bea

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nyugalom
2023. október 22. 17:41
Megkérdeztek a fővarosiakat? Fizessenek helyettem is!
Lajoss
2023. október 22. 17:19
A csüngőhasú határtalan aljassága amit a MET-tel művel. A történelmi egyházak pedig hallgatnak.Undorító rezsim.🤮
Palatin
2023. október 21. 20:20
Van annak egy sajátos bája, amikor valaki nevének betüiböl ki tudod olvasni a rá jellemzö titkos üzeneteket. Nézzük meg hösünk Karácsony Gergely nevét. Az ö betüiböl a következö hét rejtett információt lehet kiolvasni, ha tudsz a betük között is olvasni: "KORCS AGYÁN GERELY" - valami gyermekkori balesetröl lehet szó, aminek utóhatását látjuk, "ARCÁN GYORS LEGYEK" - a legyek rászállnak, de nem tetszik nekik, gyorsan távoznak, "KORCS, GYERE LÁGYAN" - Gergöt felesége ilyen csábos szavakkal csalogatja az ágyba, "RONGY, GYERE KALÁCS" - ugyancsak a felesége finom regellire invitálja, "GYAGYÁS KREOL NERC" - kedvenc sötétre festett farsangi álruhája volt ez neki az oviban, "KEGYES, RONGY ÁLARC" - ezzel az álarccal nyeri el a nök szívét, bár minden hamis rajta, "KORCS AGY, EGÁL NYER" - jó hír Gergönek, rossz hír nekünk. Szellemi képességeit messze meghazudtolva megint nyerni fog.
google-2
2023. október 21. 10:14
Van jó vallás, meg rossz vallás, majd a demokratákok megmondják, hogy melyik milyen…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!