Karácsony csak hebeg-habog a budapesti hajléktalanhelyzetről

2023. október 27. 14:55

Jó lenne, ha a főpolgármester felhagyna az állandó Facebookozással, kiszállna az autójából, kimenne legalább egyszer-egyszer az utcára az emberek közé, mert akkor személyesen szembesülne a valósággal.

2023. október 27. 14:55
Kubatov Gábor
Kubatov Gábor
Facebook

„Karácsony Gergely csak hebeg-habog a Budapesten uralkodó hajléktalanhelyzetről, de valójában semmit nem tesz a probléma megoldása érdekében. Ezt mindenki érzi és a saját szemével látja, aki a városunkban sétál, BKV-zik, autózik, biciklizik, vagyis pusztán nyugodtan szeretne élni.

Szomorú, hogy a probléma megoldása helyett csak a városházi haveroknak, tanácsadóknak, az egykori Gyurcsány-kormány szereplőinek  kiosztott milliós jutalom a fontos számára.

Olyan jó lenne, ha a főpolgármester felhagyna az állandó Facebookozással, kiszállna az autójából és kimenne legalább egyszer-egyszer az utcára az emberek közé, mert akkor személyesen szembesülne a valósággal: azzal, hogy az alkalmatlansága hova vezetett.
A képek tegnap este készültek.”

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. október 28. 10:56
Gabi,a tarlós-korszak képével illusztrál… hazudik,mint,minden fideszes…🤮
T. Péter
2023. október 27. 21:23
Minő véletlen, hogy a Mandiner nem tartja fontosnak közölni, hogy mi is ennek az ügynek a előzménye, és hogy sikerült immár megint (képi) hazugságon kapni Kubatovot -- amire most ezt a szánalmas riposztot hozta elő...
andris-923
2023. október 27. 17:45
Nincs ebben semmi különös csak elfáradtak délutáni szieszta Én is kimerülnék az egész napos sétától
kuzmics
2023. október 27. 17:34
Kubatov lesz a főpolgármester-jelölt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!