Ismét külföldi antifák jönnek tüntetni Magyarországra

2023. október 02. 19:08

Október-7-én, Sopronban fognak tüntetni.

2023. október 02. 19:08

Október 7-re antifasiszta tüntetést szervez Sopronban az Európai Baloldal nevű szervezet, amelyre Ausztriából is érkeznek majd antifa tüntetők. 

A szervezet arra reagálva hirdette meg az ellentüntetést, hogy „különböző országokból érkező neonáci csoportok rendezvényt szerveznek” a nyugat-magyarországi városban – írja a Mi időnk nevű baloldali portál. 

„Az antifasiszták október 7-én, 12 órakor gyülekeznek Sopronban, a vasútállomásnál, ahonnan később vonulást terveznek a városban” – írják.

Idén februárban a Mandiner is beszámolt arról, hogy külföldi antifák támadtak civilekre Budapesten. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Christoph Soeder / DPA / dpa Picture-Alliance via AFP

 

Kapcsolódó cikkek

Összesen 185 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Weszter
2023. október 04. 09:37
Miért nem mennek Ukrajnába fasisztákat verni, van belőlük elég.
wombatmenhely
2023. október 04. 09:11
A Betyárseregben és hasonló szájhősökben bízni naivitás.
wombatmenhely
2023. október 04. 09:10
Ide a rozsdás bökőt, hogy a magyar szervek csak állni fognak, no meg nézni, mint Rozália a kinematográfban. Bár ne lenne igazam!
Intar
2023. október 03. 22:45
Ha a polgármester, a rendőrség, a tek töketlenkedik, akkor a keménytehetségű magyar gyerejeknek kell kézbevenni az ügyet és megsemmisíteni a bandákat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik