Ide vezet a baloldal mohó kontárkodása

2023. október 04. 13:14

A baloldal még soha életében nem hozott létre semmilyen működő rendszert.

2023. október 04. 13:14
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Fülemben csengenek Karácsony szavai, amikor a főpolgármesteri kampányában azt ígérte, hogy majd Misetics Bálint a nagy szakértelmével megoldja a hajléktalanok helyzetét.

Misetics pedig »Segíts magadon, Isten is megsegít« alapon először a saját helyzetét oldotta meg, hiszen 2019-ben havi 800 ezer forintért lett hajléktalan ügyi tanácsadója Karácsonynak. Aztán gondolt a kis testvérkéjére is, akinek sikerült intézni néhány zsíros fővárosi szerződést.

Már csak a hajléktalanok maradtak, viszont szegények még mindig várhatnak a megoldásra, sőt a helyzetük évről évre egyre rosszabb. Nem vitatom Misetics jó vagy rossz szándékát az ügyet illetően. Egyszerűen arról van szó, hogy a baloldal még soha életében nem hozott létre semmilyen működő rendszert, sőt jellemzően a már meglévő struktúrákat is lelakják. Ide vezet a baloldal mohó kontárkodása. Nem baj, jövőre ezen is változtatni fogunk!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 05. 11:57
A budapestiek képesek voltak megválasztani Gyurcsány tutyi-mutyi rongybabáját... Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
Bastyaelvtars
2023. október 05. 10:45
Tomika, hajléktalan ügyben igen lapos kéne legyen a pofatok mert mindenki emlékszik hogy tarlós idején nettó közigazgatási kérdést csináltatok a hajléktalan ellatasbol és annyira futotta hogy kitultottatok őket a belvarosbol. Mert ha nem látja őket a jonép akkor a gond is rögtön megszunt a fidesz kibaszott magas szociális érzékenységéből kiindulva
kakukk_madar
2023. október 04. 18:05
Tökmindegy a fővárosiak visszatapsolják heregerit
connorj
2023. október 04. 17:41
https://www.origo.hu/teve/20231004-toth-andi-letolta-a-nadragjat-mindenkinek-megmutatta-a-bugyijat-kepek-tv.html?utm_source=mandiner.hu&utm_medium=referral&utm_campaign=ott_k_02
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!