„Hibát követtem el” – így magyarázza a hiányos vagyonnyilatkozatát Perjés Gábor (VIDEÓ)

2023. október 02. 16:06

Az ügyben már az adóhatóság is vizsgálódik.

2023. október 02. 16:06

Nagyobb összeg hiányzik Perjés Gábor vagyonnyilatkozatából – írja a Magyar Nemzet. A politikus a lapnak azt mondta,

hibát követett el”. 

Tény, hogy kimaradt belőle néhány dolog, amit nagyon sajnálok” – tette hozzá. Megjegyezte, nem nagy összegek maradtak ki a vagyonnyilatkozatából, majd azt is hozzátette, hogy „ha ezeket összeadjuk, akkor már egy magasabb összeget kapunk”.

Ezt is ajánljuk a témában

A lap emlékeztetett rá, hogy az ügyben már a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) is vizsgálódik. Az eljárást pedig hozzácsatolták ahhoz a nyomozáshoz, amit Karácsony Gergely-féle 99 Mozgalommal kapcsolatban folytatnak költségvetési csalás és pénzmosás elkövetésének gyanúja miatt.

Nyitókép: képernyőfelvétel 

Összesen 10 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13-3
2023. október 09. 08:14
Nem egyedüli példány Perjési Gábor, csak egy a sokból az okiratnak minősülő vagyonhiányos, vagyis meghamisított képviselői vagyonnyilatkozatával, még a legkisebb falvakban is. Ezért ajánljuk a jövő évi választások előtt az arra kompetenciával bíró hatóságok, - köztük az adóhatóság - szíves figyelmébe is valamennyi országgyűlési és helyi képviselő vagyonnyilatkozatának vizsgálatát
Ninini
2023. október 03. 19:55
Hát végülis 1 forintosokból is összejöhet egy magasabb összeg, csak ahhoz murvasokszor kell elfelejteni feltüntetni.
catalina11
2023. október 03. 13:40
catalina11 2023. október 02. 16:28 Tény, hogy kimaradt belőle néhány dolog, amit nagyon sajnálok” – tette hozzá. Megjegyezte, nem nagy összegek maradtak ki a vagyonnyilatkozatából, majd azt is hozzátette, hogy „ha ezeket összeadjuk, akkor már egy magasabb összeget kapunk”. Majd Ungváry Krisztián megírja, hogy ez még a nürnbergi perben sem volt büntetendő...
Héja
2023. október 02. 18:12
Lebukott, magyarázkodik. Ez egyre viccesebb.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!