Gulyás Márton a Partizánban semmisítette meg Dobrev Klárát

2023. október 03. 10:36

Nagyon úgy tűnik, hogy a Gulyás Márton-féle Partizánban sorra semmisülnek meg a baloldali figurák.

2023. október 03. 10:36
null
Csépányi Balázs
Csépányi Balázs
Magyar Nemzet

„Nagyon úgy tűnik, hogy a Gulyás Márton-féle Partizánban sorra semmisülnek meg a baloldali figurák. Emlékezetes eset volt, amikor Fekete-Győr András vendégeskedett a stúdióban és csak hebegett, habogott a Gulyás által feltett kérdések hallatán. Született is akkor belőle az interneten nagy sikert elért videóösszeállítás, ami a momentumos politikus makogásait szedte csokorba. De Kőszeg Ferenc, a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) és a Magyar Helsinki Bizottság alapítója sem járt jobban, amikor a pedofíliát mentegette a műsorban. Most pedig Dobrev Klára, a DK árnyékkormányának vezetője volt a vendég. Azt hinné az ember, hogy ő egy rutinos, dörzsölt, minden hájjal megkent politikus, ő aztán nem fog olyat mondani, ami után hosszú ideig magyarázkodhat.

Jelentem: rosszul gondoltuk!

Dobrev a pártja népszerűségéről beszélt a műsorban és egy kicsit elragadtatta magát. Úgy fogalmazott nagyratörően, hogy akár 55 százalékot is elérhet a Demokratikus Koalíció. Majd rákontrázott és a következőt mondta:

»Én szentül hiszem, hogy Orbán Viktornak, az Orbán-kormány politikájának nincsen többsége ebben az országban.«”

Nyitókép: képernyőfotó

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2023. október 14. 11:25
Az Apró klán mindig hazudott csalt,lopott vagy gyilkolt! Bűnözők lepik el. Dobrev közülük való! Gyurcsány Ondó Ferenc beépült.
urban63
2023. október 04. 09:10
Egyszer elég volt belőletek: https://www.youtube.com/watch?v=neVi1cfUAdE
altercat1
2023. október 03. 18:58
"szentül hiszem" Azaz nem hiszi, hisz nem hisz a szentekben...
coyote-0
2023. október 03. 18:41
Elkezdtem nézni, de nem bírtam sokáig. Nem tudom melyiknek idegesítőbb a hanghordozása a kettő közül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!