Előkerült Bagdy Emőke meggyilkolt fiának utolsó üzenete

2023. október 27. 07:51

Egy születésnapi köszöntés lehetett az utolsó beszélgetése a tragédia előtt.

2023. október 27. 07:51

Ahogy arról korábban beszámoltunk, október 21-én az egyesült államokbéli Phoenixben különös kegyetlenséggel halálra késelték Császár Zsoltot, a híres magyar pszichológus Bagdy Emőke fiát. Most előkerült az áldozat a tragikus esemény előtti utolsó üzenete – írta meg az Origo.

 Megy az élet, minden rendben

 – üzente Császár Zsolt barátjának, Szenes Andreának.

Minden bizonnyal ezek lehettek az utolsó mondatok, amiket az áldozat a tragédia előtt küldhetett. Legalább is így gondolja Szenes Andrea, aki a lapnak nyilatkozva elmondta, Zsolt fiatal korában hosszú ideig a Szenes családnál lakott, ő pedig fogadott testvéreként tekint rá a mai napig.

„Születésnapomra gratulálva küldött egy üzenetet” – tette hozzá Szenes. Azt is lemondta lapnak, hogy felköszöntés kapcsán érdeklődött Császár hogyléte felől, amire azt választ kapta, hogy minden „rendben van, dolgozik, megy az élet”

A végén még annyit tett hozzá a későbbi áldozat, hogy „az a hír, ha nincs hír”.

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Krupincza Mariann

Mandiner

Idézőjel

Miközben próbálok felocsúdni, újra és újra Emőke egyik nagyszerű előadása idéződik fel bennem.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rocktoberi-2
2023. november 08. 08:42
Andika bekerült a hírekbe. Ha már a saját jogán nem megy.
Lajoss
2023. október 31. 18:35
…és akkor mi van?
Kybon
2023. október 27. 12:30
Ott tartunk manapság, hogy a facewoke szól valaki szülinapjáról! Baromira kényelmetlen így is, de hát a NAGY szeretet, meg a jóemberkedés címén valami felületest odabiggyesztenek. Jöhet erre egy szintén semmitmondó közhely, és azzal le is van rendezve a probléma... Régen a családok rendszeresen jártak egymáshoz. Sőt egyes beszélgetős vacsorákon több család is résztvett, gyerekekkel! Mára ebből annyi maradt, hogy a messengerbe böfögnek valami fonnyadtat.
Roadkill
2023. október 27. 11:18
"...minden rendben, talákoztam egy szimpatikus, magas, izmos afronéger fiatalemberrel, azt ígérte bevezet a férfiszerelem rejtelmeibe, most szaladok, még le kell zuhanyoznom előtte, majd mesélek!..."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!