Elárulta Pankotai Lili, mikor lépne be a politikába

2023. október 20. 06:30

A fiatal aktivista egy Szolnokon tartott fórumon beszélt terveiről.

2023. október 20. 06:30

Pankotai Lili nemrég a Magyar Nemzetnek nyilatkozott. A 19 éves politikai aktivista Szolnokon járt, ahol az ellenzéki tüntetéseken trágár verseivel országosan ismertté vált fiatal a politikáról és a jövőjéről is beszélt.

Mikor lépne be a politikába Pankotai Lili?

A lap kérdésére válaszolva Pankotai Lili határozottan kijelentette, hogy 

a diploma megszerzéséig nem tervez aktív részvételét a politikában, 

és még azután is csak bizonyos feltételek mellett vállalna ilyen szerepet.

A közszereplői és a tanulmányi szerep ütközése már most is kihívás elé állította a fiatal lányt, ugyanis a sok hiányzás miatt ez idáig nem tudta letenni az értettségi vizsgát. Így leghamarabb négy év múlva láthatjuk őt politikusként.

Pankotai a fórumon egyébként hangsúlyozta, hogy szerinte a fiataloknak is szerepet kell vállalniuk a politikában. Szerinte az összefogás a kulcs a változás eléréséhez, épp ezért szerinte az ellenzéknek komolyabb összefogásra van szüksége. A fiatal aktivista elmondta azt is: kitartóan harcolni fog azokért az értékekért, amelyekben hisz.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Nyitókép: Képernyőfotó

 

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fater0921
2023. október 26. 12:51
"a diploma megszerzéséig nem tervez aktív részvételét a politikában, " Lilike, megnyugtatlak-meg mi emberek is megnyugodhatunk-ebben az életben ilyen mentalitással nem lesz diplomád. Tehát, egy hülye politikussal kevesebb lesz az országban. HÁLA ISTEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ProletarFC
2023. október 24. 00:09
Neki már nem kell belépnie a politikába, mert nyakig van benne.
Roadkill
2023. október 20. 15:24
ezt a thunbergből klónozták, vagy minden osotba hülyepicsa Lenin-kislány ugyanúgy néz ki?
vicomt
2023. október 20. 13:51
Menj el kurvának. Hazaáruló ribanc, akinek sem intelligenciája, sem karizmája nincs. Hogy beszél? A ba...a meg és a többi, mobilról olvasva. És kimerül az agy. Sötétség jő. Mit keres ez itt? Ja, hogy a gyurcsány-soros szar felkapta? Soros még él? Ez ellentmond mindenféle antagonisztikus elméletnek. Ezek szerint a sátán itt van közöttünk nyíltan. Kezdi az arcát megmutatni, ami arra buzdít bennünket, hogy fel kell venni vele a harcot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!