Az elfogadó Lakatos Márk Dúró Dóra ruházatáról: kétfilléres (VIDEÓ)

2023. október 30. 08:57

A vállaltan meleg influenszer ugyanakkor hangsúlyozza: ő nem a kinézete alapján szeretné megítélni Dúrót.

2023. október 30. 08:57
null

Újabb videót tett közzé közösségi oldalán lakatos Márk, aki saját bevallása szerint azon kezdett gondolkodni, hogy mi irritálja a legjobban Dúró Dórában. (akit nemes egyszerűséggel a liberális tolerancia jegyében csak Túró Tortának nevez – a szerk.)

Végül a divattervező rájött: „a kétfilléres Gubacsi úti stílusa” nem tetszik neki a Mi Hazánk politikusában.

A vállaltan meleg influenszer ezután sietve hozzáteszi: ő nem is a kinézete alapján szeretné megítélni Dúrót, hanem „a vicsorgó, melegellenes politikai akciói” nyomán. Ennek legújabb példájaként említi, hogy a minap a radikális politikusnak sikerült elérnie, hogy csak 18 éven felüliek látogathassanak egy „világhírű budapesti kiállítást”.

 

Nyitókép: képernyőmentés, TikTOk

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2023. november 25. 19:01
Most már a buzik mondják meg, hogy merre az arra! Ha hagyjuk. Ők meg szeretnék mondani nekünk, hogy merre menjünk, pedig ők járnak tévúton: összekeverik a nőt a férfival, a női nemi szervet a férfi seggel. És csodálkoznak, hogy nem lesz gyerekük a nagy buzulás után!
fekete-hunyor
2023. október 31. 05:01
Nem szimpatizálok Dúró Dórával, de azért márkocska, egy négy gyerekes édesanyának több tiszteletet!!!!!!!!!!
linkeloe
2023. október 30. 22:35
Ez a lény egy köpőcsésze.
pipanszky
2023. október 30. 22:10
Kedves Márk, nagyon groteszk figura vagy. Hiába veszel fel bármilyen drága ruhát, kiegészítőt, úgy néz ki a kis bojler testeden, mint tehénen a gatya. Ne ekézz igazságtalanul csinos női hölgyeket, nem engedheted meg magadnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!