A rasszista, listázó elődpárt köpönyegéből kibújt Mi Hazánknak üzenem

2023. október 04. 19:46

Nagyszüleim 1956-ban egy olyan elnyomó, autoriter rendszer ellen harcoltak, amilyet Novák Előd is szíve szerint építene.

2023. október 04. 19:46
Bedő Dávid
Bedő Dávid
Facebook

„A rasszista, listázó elődpárt köpönyegéből kibújt Mi Hazánknak üzenem és különösen Novák Elődnek, hogy kettős állampolgárként a magyar mellett svéd állampolgárságom is van. Ez sosem volt titok, ezért is beszéltem róla a Tranzit vitámon és ezért is említettem számtalanszor a múltban.

És hogyan lettem svéd állampolgár? 

Nagyszüleim 1956-ban egy olyan elnyomó, autoriter rendszer ellen harcoltak, amilyet Novák Előd is szíve szerint építene, ha hatalmon lenne. 
A forradalom leverése után, félve a megtorlástól, pedig Svédországba menekültek. Svédország NATO-felvétele pedig magyar érdek.”

Ezt is ajánljuk a témában

Novák Előd teljes bejegyzése alább olvasható:

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bálint József
2023. október 29. 06:43
Csak hogy pontosítsunk. Annak idején a jobbikos Gyöngyösi nem listázásról beszélt, hanem arról, hogy a képviselőjelöltek nyilatkozzanak, van e másik állampolgárságuk a magyar mellett. Tehát a választók ennek tudatában adják rájuk voksukat, vagy éppen szavazzanak másra. Ebből olyat kanyarítani, hogy Novák Előd autoriter rendszert szeretne építeni - agyrém. Látjuk egyébként hova vezet, amikor az autoriter rendszer ellen küzdő balosok hatalomra kerülnek (Németország): Egyrészt szétlopják az országot, másrészt falhoz viszik a gazdaságot, harmadrészt, a sztálini-rákososta rendszert megszégyenítő terrort alkalmaznak azokkal szemben, akik mernek halk kritikát gyakorolni.
Lajoss
2023. október 05. 19:53
Méltatlan a migatyánkra reagálni…
The Loner
2023. október 05. 12:08
Bedö, du är en skitstövel egy stor skitstövel ! Du kanske har svenskt medborgarskap, men du har inget med svenska folket att göra.
Redcap
2023. október 05. 11:19
Félve kérdezem, hogy mostantól akkor firtassuk az erdélyi képviselők románságát és listázzuk is az összeset? Vagy csak kifejezetten a svédeket? :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!