Ungár, hogy mentse a politikai karrierjét, csodákat nyilatkozik

2023. szeptember 19. 20:39

Nem gondoltam, hogy az Ungár család lesz az, amelyik tökéletes képet fest le erről a velejéig rohadt rezsimről.

2023. szeptember 19. 20:39
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Nem gondoltam, hogy az Ungár család lesz az, amelyik tökéletes képet fest le erről a velejéig rohadt rezsimről. Ungár, hogy mentse a politikai karrierjét csodákat nyilatkozik. 

Először kimondja, hogy ők és Orbán 30 éves barátok ezért nyaral ingyen a horvátországi luxus villájukban a miniszterelnök. Ezzel olyan korrupciós vádat lebegtet meg, amiért egy működő demokráciában bukik a miniszterelnök.
Azután elkottyanja, hogy Orbán sokkal gazdagabb, mint az ő családja. Ezzel azt demonstrálja, hogy Orbán a Parlamentben többször is hazudott, amikor azt állította, hogy »sosem voltam gazdag, s ma sem vagyok az«

Majd a rettenetesen okos édesanyjának is »bemos« egy hatalmasat, amikor elárulja, Schmidt Mária örült volna neki, ha ez az eset véget vet az ellenzéki karrierjének. Ugyanis gyakran mondogatja fiának, hogy »ha fideszes lennél, már rég államtitkár vagy miniszter lettél volna és nem ebben szenvedsz«

Ezzel persze azt mondja, ami szintén köztudott, ez a rabló rendszer sz..rik a tudásra, a hozzáértésre, itt ugyanaz van, amit Móricz oly plasztikusan rögzített  a 20-as évek végi Magyarországról. Most meg, száz évvel később ugyanott vagyunk…”

***

Kapcsolódó vélemény

undefined

Balogh Borsa

Mandiner

Idézőjel

Rejtély, hogy az egyházellenes kommunista diktatúrához ezer szállal kötődő megmondóemberek miért érzik még mindig úgy, hogy útba kell igazítaniuk az egyházat és annak vezetőit.

Nyitókép: Facebook

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2023. szeptember 20. 18:28
A Juszt László legalább 25 éves kövérsége nem zavarja az itt megszólaló Orbánfóbiásokat? vagy Kiss Péter anno kövérsége (Isten nyugosztalja)?
Ergit
2023. szeptember 20. 18:28
Mondom, Ungár most kap pofonokat rendesen, mert nem áll a Feri alá. a DK mellé/alá.
Héja
2023. szeptember 20. 18:28
Juszttól undorodni sem érdemes.
jattila48-2
2023. szeptember 20. 14:10
Én viszont mindig is gondoltam, hogy te meg egy velejéig romlott kommunista vagy! És az is maradsz. Bocs, de a böfögésedet véglg sem olvasom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!