Tóta W. Árpád: Ezt sikerült elérni – kontraszelektált, műveletlen, senkiházi balfaszok firkálgatnak törvényeket

2023. szeptember 16. 07:49

A publicista szerint „nem engedik a 18 év alattiakat a szépirodalomhoz a könyvesboltban, mert nálunk gyermekvédelem van.”

2023. szeptember 16. 07:49

Tóta W. Árpád író, publicista a közösségi oldalán akadt ki, mert állítása szerint 

„nem engedik a 18 év alattiakat a szépirodalomhoz a könyvesboltban

mert nálunk gyermekvédelem van. A bolt nem tud minden könyvet ellenőrizni, és ha netán belelapoz a gyerek egy Baudelaire-kötetbe, az milliókba kerülhet” – jegyezte meg a publicista.

Majd indulatosan hozzátette, 

„ezt sikerült elérni. Kontraszelektált, műveletlen, senkiházi balfaszok firkálgatnak törvényeket,

 beadatják a senkiházi balfaszok címerállatával, és ez az eredmény. Természetesen tapsol a népük: ez aztán győzelem! Megvédték a fiatalokat Krúdytól és Móricztól” – sorolta.

„Szerencsésebb országokban ilyenkor sürgősen előáll valami tisztviselő, és elnézést kér” (...) – folytatta, és azt is megjegyezte, hogy „eközben ugyanezek a gyerekek azt néznek a Netflixen vagy a Youtube-on, amit akarnak, mert odáig a balfaszok bontógolyója nem ér el, sőt lassan már vízumot se kapnak”.

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Ahogy arról korábban a Mandiner is beszámolt, Tóta W. Kispolgár címmel indított gyermekújságot. Ennek létjogosultságát azzal indokolta meg, hogy „szükségük van rá a gyerekeknek, akiknek joguk van informálódni mindarról, ami érinti és érdekli őket: a háborúról, járványról, az oktatás helyzetéről, az uniós pénzekről vagy a választásokról”. 

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Youtube-képernyőfotó

 

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agybeteg Fideszes
2023. szeptember 17. 19:41
Nos Tóta te idióta címerállat! A televizió és a gyermek telefon előfizetését a szülő kontrollálhatja a beállításoknál, ha akarja. Ezt családon belül elintézhetik. Az más kérdés, ha akarja hozzátud férni mások által, de legalább nincs az arcába tolva. Ezt a te elkorcsosult abberált agyú fajtád nem tudja magáévá tenni hiszen nem a main streem sodorvonalába illő. Nektek LMBTQ BLM és a Sorosista féle megszámlálhatatlan álcivil szervezet agybeteg ideológiái kellenek. Nincs Isten nincs haza sem család, hogy rohadna le a húsotok!
jebuzita
2023. szeptember 17. 09:43
Rühellem Tótát mint azt a bizonyost. De esetleg valaki megfontoslásra érdemesnek találja a tik-tok /minden egyéb netes szörnyeteg/ ------ vs. ------ magyar irodalom pikánsabb részei fóliázva ellentmondás gondolatiságát?
Palatin
2023. szeptember 16. 20:53
Az ilyen Totya, Bartus stb.-féle gyülölködö, antimagyar, gyurcsányista hüllö firkászok, valljuk be elismeröleg, sokat tesznek, - igaz, hogy épp az ellenkezöjét szeretnék -, a Fidesz örökös kétharmadáért. Néha én sem tudom, hogy leköpjem öket, vagy hálás legyek nekik. Persze a Fidesz nélkülük is tarolna, de nem mindegy, hogy az ember 3:1-re nyer, vagy 5:1-re.
Palatin
2023. szeptember 16. 20:53
Ez a sok Totya-féle ócska gyurcsányista, pöffeszkedö naplopó itt fitymálgatja az országunkat a szemünk elött, és mi nem csapjuk pofán öket. NO EZ AZ IGAZI, A TÖKÉLETES VÉLEMÉNYSZABADSÁG. Néha már arra gondolok, hogy ezeket a tetveket valószínüleg Orbán bérelte fel, hogy ezzel bizonyítsa, hogy AKKORA véleményszabadság, mint Magyrországon sehol a világon nincs. Ez nem lenne egy rossz ötlet, mert ez nyilván mindenkit meg is gyözne, ha normálisan gondolkodik. De aztán ezt a gondolatot mindjárt el is hessegetem magamtól, mondván, "nem hiszem, hogy Orbán ezekröl az élösködö kukacokról egyáltalán tudomást vesz. Az ö legkisebb gondja is nagyobb annál, mintsem a ganéjtúró bogarak viselkedésének tanulmányozása... "
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!