Szóval az EU vallásellenes

2023. szeptember 07. 20:43

Gyűlöli azokat akik meg akarják őrizni és tovább akarják örökíteni az arra érdemes, kipróbált, működő értékeinket.

2023. szeptember 07. 20:43
VON DER LEYEN, Ursula
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„»Orbán Viktor nem tipikus jelenség az Európai Unióban, mert vallásos, konzervatív és mert nem akarta megnyitni Magyarország határait az illegális bevándorlók áradata előtt« – idézte a lap Larry C. Johnsont.

Szóval az EU vallás vagyis európai kultúra ellenes, gyűlöli azokat (konzervatívok) akik meg akarják őrizni és tovább akarják örökíteni az arra érdemes, kipróbált, működő értékeinket, hagyományainkat és szokásainkat, és bevándorláspárti.

Tiszta beszéd, ezért szavazunk 2024-es EP választásokon a Fideszre!”

Nyitókép: MTI/EPA/Julien Warnand

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
freely
2023. szeptember 08. 18:58
Nekünk te vagy a legnagyobb érték, ezért meg is fogunk őrizni.
Pelso j.
2023. szeptember 08. 12:42
tomi, csak azokat utálják, akik politikai és sajátzseb céljaik érdekében kelléket, eszközt kreálnak vallásból, nemzetből, emberekből. Vagyis titeket.
pipa89
2023. szeptember 08. 11:49
Brüsszel páholyos irányítás alatt áll.
nerrioter
2023. szeptember 08. 05:50
Nem teljesen értem, hogy az idézett textusból hogy jön ki, hogy az EU gyűlöli a konzervatívokat? Én nem látom ezt így benne leírva, de valahányszor valaki nem ért teljesen egyet a magyar konzervatívokkal, legtöbbször azt kapja, hogy akkor gyűlöli őket...A nem egyező álláspont, vitaindító vélemény nem mindig gyűlöletből fakad, csak ha mindenáron annak akarjuk látni...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!