Szijjártó Péter shoppingolni ment, fiatalos sneakerre ruházott be a külügyminiszter

2023. szeptember 16. 19:28

Megtudhattuk azt is, hogy melyik az a cipő amit soha nem venne fel a külügyminiszter.

2023. szeptember 16. 19:28

Nem mindennapi programja volt Szijjártó Péter külügyminiszternek, ugyanis ellátogatott Pachert Balázshoz a sneaker boltjába. A külügyminiszterről köztudott, hogy az elegáns öltönyök, nyakkendők és öltönycipők világán kívül a sportos darabokat is kifejezetten szereti, amiről a Facebook-oldalán is gyakran posztol képeket. 

A videóban Szijjártó Péter elmondta, hogy a sneakerek iránti szeretetet a gyermekinek köszönheti, ugyanis ők voltak azok, akiktől hallott ezekről a sportos, és divatos modellekről. A külügyminisztertől megtudhattuk, hogy a Nike legdivatosabb cipőiből melyik modelleket szereti, valamint azt is elmondta, hogy van olyan cipő amit soha nem venne föl. 

A videóban azt is elárulta a külügyminiszter, hogy miért becézi cicának Lőw Zsoltot. Szijjártó Péter elmondta, hogy korábban a dunakeszi csapatba próbálgatták csábítani Lőwöt, hogy játsszon náluk, amelyre Lőw azt mondta, hogy akkor fog ott játszani, ha egyszer ezt bejelenti Szijjártó a parlamentben. Az adás végén a külügyminiszter ruhatára egy új darabbal is gazdagodott, ugyanis Szijjártó Péter vásárolt egy fiatalos Nike sneakert. 


Nyitókép: Képernyőfotó
 

 

Mandiner éves előfizetés, féléves áráért!

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik