Segítenének az építési vállalkozók Budapestnek, Karácsonyék nem reagálnak

2023. szeptember 18. 12:33

Levélben fordultunk az érintettekhez.

2023. szeptember 18. 12:33
Béres Sándor

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége (ÉVOSZ) „az MTI-hez csütörtökön eljuttatott állásfoglalásában felhívta a figyelmet arra, hogy

a belváros egyes részeiben a kivitelezők nem szívesen vállalnak munkát, vagy csak felárral, mert az utcára szabott önkormányzati rendelkezések miatt nem lehet az építési-felújítási területet megközelíteni”

– írta meg csütörtöki cikkében a hirtv.hu. Mint a lap közölte: az ÉVOSZ tagszervezetei még szakmai közreműködésüket is felajánlották „a fővárosi közlekedési helyzet enyhítését szolgáló alternatív megoldások építészeti megtervezésében, logisztikai rendszerének újragondolásához”.

Kérdéssel fordultunk az ÉVOSZ-hoz és Karácsony Gergelyhez

Lapunk az ügyben kérdéssel fordult Karácsony Gergely fépolgármesterhez, valamint az ÉVOSZ-hoz is. Arra voltunk kíváncsiak, érkezett-e bármilyen reakció a szakszövetség közleményére a Főváros részéről? Arra is kíváncsiak voltunk, elfogadta segítségüket a főváros, továbbá tárgyalnak esetleg Budapest vezetésével a fent említett problémakör megoldása kapcsán?

Kérdéseinkre az ÉVOSZ az alábbi választ küldte:

Az ÉVOSZ-hoz a közleményre nem érkezett semmilyen reakció a főváros részéről.”

***

Karácsony Gergely főpolgármester cikkünk írásáig nem reagált megkeresésünkre. Amint válaszol, frissítjünk cikkünket.

Nyitóképen: Karácsony Gergely. Fotó: MTI/Mónus Márton

 

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
makapaka2
2023. szeptember 19. 19:20
Balfék Geli hónapjai főpolgármesterként remélhetőleg lassan lejárnak, és egy rémálomnak lesz vége!
KBA98
2023. szeptember 18. 17:29
Karácsony egy moral insaniti!
tizennyolcfok
2023. szeptember 18. 15:40
karácsony okosan nem reagál a láthatóan előre kitervelt, kézivezérelt hecckampányra. maradjon is ez így, hadd főjön a levében a suttyó fideszpropaganda.
Obsitos Technikus
2023. szeptember 18. 13:22
Nyilván fel sem fogta, mit írtak neki.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!