Para-Kovács Imre a hvg-n: „A kereszténység a nemzetek kokainja”

2023. szeptember 14. 12:20

„Nemzetépítő testvérem, Kötcse lesz az új Ozora, én annyira kész vagyok, hogy mindjárt kiesik az agyam” – írja a publicista.

2023. szeptember 14. 12:20

„Építőtábor” címmel írt publicisztikát a hvg-re Para-Kovács Imre. „Nekünk mindig ez a rohadt építés jut: kommunizmus, szocializmus, illiberális demokrácia, klerikálfasiszta mintaállam Európa szívében, csak a téglahordás, a malter meg a por, a mindenhová belopakodó fojtó por” – írja a szerző. Hozzáteszi: „az épülő kereszténydemokrácia boltívében kétségtelenül zárókő Kelemen Anna hitvallása”.

Ezt is ajánljuk a témában

A publicista szerint Kelemen Anna bejelentésével „végleg bezárult a kupola, ami az orbáni Magyarországot elhatárolja a valóságtól”.

„Azzal a kéréssel folyamodnék az igen tisztelt felsőbbséghez, hogy ismerve és elismerve igyekezetét, hogy gyermekeinket (esetemben: unoka) megvédje a mindentől és még szörnyebb dolgoktól, tehát amennyiben ezt a védelmet realizálni kellene, akkor ne Kelemen Annára bízza a kényes feladatot, és ha nem tűnik szerénytelenségnek, Gáspár Győzőt (-ike) és Böjte Csabát is tartsa megnyugtató távolságra” – írja Para-Kovács.

Ezt is ajánljuk a témában

Para-Kovács szerint „»a kereszténység a nemzetek kokainja« szlogen új fejezetet nyithatna a kelet-európai (kis) középállamok nyomorúságában”.

Ez a harc lesz a végső, csak összefogni hát, és nemzetivé lesz holnapra a világ.

Na, pumpáld fel a volume-ot, ne remegjen a kezed a potméteren, nincs valami erőteljesebb basszus, amitől felmegy a gyomorból a vér a fejembe, aztán megint le, nemzetépítő testvérem, Kötcse lesz az új Ozora, én annyira kész vagyok, hogy mindjárt kiesik az agyam...” – zárja írását a hvg-n Para-Kovács Imre.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube

Összesen 100 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lakat1983
2023. szeptember 14. 21:26
Vége van már ennek a szerencsétlen moslékos nyomoroncnak.
figyelő4322
2023. szeptember 14. 19:52
Para Kovács = ParaHuman Mivel már annyira elkókozta nemcsak az eszét, a hitét, hanem az emberi voltát is. Dehát... Úgy látszik, ilyen is kell a földre, hogy legyen kin kacagni... esetleg sírni? Mint mondam is már: nagy az Úr állatkertje e földön!
Chardonnay99
2023. szeptember 14. 18:57
Elnézve a fotót, Para-Kovács remek szimbóluma az ellenzék szellemi és fizikai állapotának. A szövegének színvonala ebből következik.
palicsi-2
2023. szeptember 14. 18:46
Az üresség, hogyan eshet ki? Ami nincs, az nem is eshet ki!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!