Orbán Viktor a kihelyezett frakcióülésről üzent Brüsszelnek

2023. szeptember 20. 19:44

A miniszterelnök is megérkezett Esztergomba.

2023. szeptember 20. 19:44

Ahogy arról korábban Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője is beszámolt közösségi oldalán, a kormánypártok Esztergomban tartanak kétnapos, kihelyezett frakcióülést

Ezt is ajánljuk a témában

Szerdán este Orbán viktor miniszterelnök is megérkezett a helyszínre, amelyről egy Facebok-bejegzésben is beszámolt. A fényképhez kísérőszövegkét annyit írt, „Magyarország ellenfelei a háború okozta válságot arra akarják felhasználni, hogy visszalökjék Magyarországot a Gyurcsány-korszakba. 

Ne hagyjuk, hogy a magyarok sorsáról külföldön döntsenek!”

A vonatkozó bejegyzést alább tekinthetik meg:

Ahogy arról korábban a Mandiner is beszámolt, a kihelyezett ülésen valószínűleg téma lesz Svédország NATO-csatlakozása is, és levetítik majd azt a svéd oktatófilmet, amelyben azt bizonygatják iskolásoknak, hogy Magyarországon leépült a demokrácia.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Orbán Viktor Facebook-oldala

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 21. 17:50
A hülyegyerek megint üzenget….és ez egy miniszterelnök…szégyen!
Proxima Centauri
2023. szeptember 21. 07:05
Az ordító egér izent a macskának. Impozáns. Ha ettől nem csinálják magukat össze a Rajnán túl... A doni kozákok is írtak a török szultánnak. REPIN. ILJA. Megvan?
bagira002
2023. szeptember 21. 05:16
Brüsszel visszaüzent csak a Kaili módszert fogadja el , bőröndnyi pénzel Ursulához besétál ez a eus elvárás.
bagira002
2023. szeptember 21. 05:03
Orbánék jól tudják üzletben nincs barátság , még hogy fordulhatott elő hogy ukránoktól nem kértek írásbeli engedélyt a búza tovább szállítással kapcsolatban , ezért maradt nyakunkon a mérgezett amerikai nyugati tőkések szemete . Miért nem Orbánék fektették le írásban hitelt adtak szóban a hazug Zelenszkij- nek a magyarok ellenségének . Ursula -Zelenszkij hiteltelen hazug páros ezt Orbánék is tudják , még is magukat hagyták becsapni . Ezt nagy mennyiségű szemetet nem lett volna szabad az országunk át szállítani se . Zelenszkijjel hiába egyeztek volna meg írásban , holott a búza a nyugati tőkés tulajdonú földön termett Ukrajnában , Zelenszkij magáról a felelősséget tovább tolta volna . Magyar kormány a buzgó mócsing segíteni akarással a gazdákat padlóra vágta . Kormány most ukrán engedélyre vár a tovább szállításra ,várhat rá, mi lesz a raktározási díjjal , felemelni akár a gáztranzit díjat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!