„Orbán tekintélyelvűsége veszélyezteti Európa szuverenitását!” – Verhofstadt újra megtalálta a kormányfőt

2023. szeptember 21. 20:39

A liberális EP képviselő arra reagált, hogy a magyar kormány egyelőre nem támogatják a svéd NATO-csatlakozást.

2023. szeptember 21. 20:39

„Orbán tekintélyelvűsége veszélyezteti Európa szuverenitását!” – írta az X-oldalán Guy Verhofstadt. A liberális EP képviselő arra reagált, hogy a magyar kormány egyelőre nem támogatják a svéd NATO-csatlakozást.

Csütörtökön Kocsis Máté jelentette be, hogy a kormánypárti frakciók egyelőre nem tudtak támogató döntést hozni a svéd NATO-csatlakozás ügyében.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: WIKTOR SZYMANOWICZ / ANADOLU AGENCY / ANADOLU AGENCY VIA AFP

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palmimi85
2023. szeptember 23. 18:27
Te vén macskajancsi! Európa szuverenitását ti már eladtátok Amerikának! Hogy .... (inkább nem írom le, mert nem süllyedek olyan mélyre, mint Verhofstadt polgártárs, ahogy a francia forradalom nevezte ezt a típusú bajkeverőt!
balbako_
2023. szeptember 23. 06:45
A svédeknél pattog a labda....
Lajoss
2023. szeptember 22. 13:25
A fideszes szemétkedés folytatódik…értelme semmi…
Palatin
2023. szeptember 22. 12:27
Verhofstadt egy höbörgö idióta, egy vérszomjas náci. Vegyük végre tudomásul, hogy az unió Magyarország tönkretételéhez mindent meg fog próbálni, mindent be fog vetni. Eddig a pénzek megvonásával próbálkoztak, de most a migriációval az egész magyar társadalom testi szöveteit akarják szétrohasztani. Ma már bármit tesz az unió, azt Magyarország tönkretételéért teszi. Ennek egyhamar nem lesz vége. NEKÜNK MAGYAROKNAK MEG KELL ÉRTENÜNK, HOGY A SZABADSÁGUNK ÉS A FÜGGETLENSÉGÜNK ÉRDEKÉBEN ÁLDOZATOKAT KELL HOZNUNK. Ha kell ezért akár éheznünk és fáznunk is kell. Ma egy sokkal veszélyesebb hódítóval állunk szemben, mint a szovjetek voltak. El fog jönni az idö, amikor ennek az uniós lidércálomnak vége lesz, csak ki kell tartani addig.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!