Ők soha nem valamire, csak mindig valami ellen tudnak mozgósítani

2023. szeptember 10. 16:34

Kizárt hogy olyan lelki, szellemi közösségszervező erővel bírjanak, mint a Fidesz.

2023. szeptember 10. 16:34
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Az előző posztomban arra tettem kísérletet, hogy megmutassam milyen elvek, premisszák alapján szerveződik meg, forr egységbe sokszínű »jobboldali törzsszövetség« (Békés Márton); most próbáljuk meg összeszedni a baloldali ellenzék világról, jó kormányzásról és arról a bizonyos rendből áradó »nyugalom«, a béke, mint társadalmi konszenzus tartóoszlopairól vallott nézeteit. Mivel tudjuk, hogy az ellenzék soha semmilyen kérdésben nem osztja a nemzeti oldal értékeit, már csak azért is, mert »utánzó« szerepbe kormányozta magát, ezért meg merem kockáztatni, hogy szerintük 

– nincs Isten

– 77+ nem van 

– Magyarország érdekeit ideológiai és érzelmi okokból háttérbe lehet mások javára szorítani 

– egyén és nem nemzetközpontúak

– bevándorlás és 

gender ideológia pártiak. Ezért kizárt hogy olyan lelki, szellemi közösségszervező erővel bírjanak, mint a Fidesz. Ők soha nem valamire, csak mindig valami ellen tudnak mozgósítani. Szeretet és összetartozás helyett gyűlölet és önzés; haza és nemzet helyett a egyén és nagyvilág; itthon bárhol van a zászlójukra írva.”

Kapcsolódó:

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képmetszet

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madárinfluencer
2023. szeptember 11. 10:10
Az, hogy az ellenzék az előző választási bukta után sem változtatott semmit, azt bizonyítja, hogy ezek nem is akarnak hatalomra jutni, mert a hatalom felelősséggel is jár. Ők csak a párttámogatásból és a hatalmas külföldi "mikróadományokból" akarnak eléldegélni. Ezzel a gyűlöletkeltéssel pedig kormánypárti szavazókat nem tudnak szerezni, ezért a fő cél a saját tábor radikalizálása, hátha akad majd köztük egy elmebeteg merénylő.
llnnhegyi
2023. szeptember 11. 09:30
Gyurcsány Ondó Ferenc tajtrészegen A moslekkoaliciosok atlétája. Reggelente nekiszalad egy betontuskónak. Az istenverte bolondja! Hey-Hó!
llnnhegyi
2023. szeptember 11. 09:23
A tébolyodott moslekkoaliciosok pártjainak tagjai összeverődtek Margitszigeti szabadtéri néprajzi játékokra.
llnnhegyi
2023. szeptember 11. 09:16
Amióta a Fidesz Kdnp koalíciós pártok vannak hatalmon: A sűrű homályból Isten előtűnt !! ------- A libbcsikommcsik elborzadva látják: hatalmuk örökre letűnt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!