Nyugdíjemelés és szuverenitásvédelem – délben jön a Kormányinfó

2023. szeptember 28. 10:13

Fontos döntéseket hozott a kormány.

2023. szeptember 28. 10:13

Ma délben számol be a kormány legfrissebb döntéseiről Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő. Orbán Viktor miniszterelnök délelőtt röviden azt posztolta, hogy „Döntött a kormány”, míg a szerdai kormányülésről szóló bejegyzéséhez azt írta, „Azon dolgozunk, hogy megőrizzük Magyarország függetlenségét. Nem hagyjuk, hogy visszalökjenek minket a Gyurcsány-korszakba!”  

Mindez feltételezi, hogy a tervezett, szuverenitásvédelmi törvénymódosítás is napirenden volt tegnap, de ahogy Varga Mihály pénzügyminiszter posztjából kiderült

a kormány tárgyalt a novemberi nyugdíjemelésről és gazdasági kérdésekről. 

Valószínűleg szóba kerül majd az orosz-ukrán háború, az ukrán gabonaimport tilalma, valamint, hogy a szlovák külügyminisztérium bekérette Balogh Csabát, Magyarország szlovákiai nagykövetét.

A mai Kormányinfót élőben követhetik majd a Mandineren!

Nyitókép: Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely a 2023. szeptember 13-ai Kormányinfó. (Fotó: MTI/Balogh Zoltán)

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. szeptember 28. 12:04
Szuverenitásvédelem? 🤣🤣🤣🤣 Mindig megnevettet az elektromoskormánykisülés!
llnnhegyi
2023. szeptember 28. 11:23
Nagy szerencse, hogy Bencsik András és Gábor testvérek nem járna kormányinfóra! Nagyot esne a színvonal!
Zsolakomarom
2023. szeptember 28. 11:14
Magyarorszag ma sokkal szorosabb fuggesben van az EUtol, mint gyurcsanyi alatt Orkban persze meg nagyobb fuggoseget akar, mert az euro az az allam veget jelenti, es azt nagyon akarja ork ban. Kozben elsut par nemleszungyarmat poent kozben a gombaknak. A kezet figyeljetek ne a pofajat
files32
2023. szeptember 28. 11:10
Csák János kultúráért és innovációért felelős tárcavezető visszavonta Hoppál Péter miniszteri biztosi kinevezését. Orbán Viktor reggelre új helyet talált neki. Mekk mesterek kormánya.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!