Novák Katalin vendégei voltunk a köztársasági elnöki rezidencián – exkluzív fotók!

2023. szeptember 13. 12:27

Lélegzetelállító látvány fogadta a Mandiner stábját, készülő interjúnk helyszíne ugyanis nem más volt, mint az államfő és családja jelenlegi otthona.

2023. szeptember 13. 12:27
null

Novák Katalin köztársasági elnök fogadta stábunkat az államfői rezidencián, ahol lehetőséget kaptunk arra, hogy a csütörtökön megjelenő exkluzív interjúnkhoz eddig nem soha látott helyszíneken készítsünk képeket. Néhány képkockát olvasóinkkal is megosztunk!

 
 

 

 

Novák Katalin köztársasági elnökkel készült exkluzív interjúnkat holnap olvashatják majd a Mandiner nyomtatott- és online felületén egyaránt!

Az elnök asszony beszélt többek között gyermeknevelésről és anyai teendők ellátásáról, valamint azt is elárulta, mennyire alakult át a családi életük, amióta ő látja el a köztársasági elnöki feladatokat.

Hálás vagyok azért, hogy most talált rám a feladat. A gyerekek már nagyok, értik, mi történik, fel tudják dolgozni az új helyzetet, és közben lényegében úgy élik az életüket, mint korábban. 

A megválasztásom óta törekszem arra, hogy a család a legkevésbé szenvedje meg a tisztséggel járó helyzetet. 

Tiszteljük a gyermekeinket, tiszteletben tartjuk az életüket” – fogalmaz Novák Katalin az interjúban, melynek apropója a közelgő demográfiai csúcs.

A Budapesti Demográfiai Csúcsot, a családpárti erők legnagyobb nemzetközi fórumát idén szeptember 14–15-én rendezik Budapesten. Négy kontinensről mintegy hatvan állam- és kormányfő, egyházi vezető, véleményvezér, médiaszemélyiség, gondolkodó, civil szervezeti vezető osztja meg gondolatait arról, miként teremthetünk biztonságos, kiszámítható jövőt a családok, a következő generációk számára.

Giorgia Meloni olasz és Orbán Viktor magyar miniszterelnök mellett az V. Budapesti Demográfiai Csúcs felszólalója lesz Rumen Radev bolgár elnök is.

A Budapesti Demográfiai Csúcson többek között olyan véleményformálók is felszólalónak a világ minden tájáról, mint
 

  •  Jordan B. Peterson klinikai szakpszichológus Kanadából, 
  •  James Heckman Nobel-díjas közgazdász Amerikából, 
  • Nick Vujicic prédikátor, motivációs előadó Ausztráliából.

 

A Budapesti Demográfiai Csúcs részletes programja elérhető az alábbi honlapon.

Fotók: Földházi Árpád / Mandiner

 

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
koronaszepe
2023. szeptember 13. 19:37
Csak így tovább, okosan, higgadtan az orosz agresszió és Ukrajna területi integritása, szuverenitása kérdésében!
Kozmosz
2023. szeptember 13. 17:33
Csak így tovább, okosan, józanul!
makapaka2
2023. szeptember 13. 17:23
Mivel Novák Katalin csodálatosan végzi a munkáját, okos, tehetséges, nagy munkabírású, közvetlen, ez minden okot megad a bunkó, primitív ballikos, balliberós trolloknak, hogy erre a cikkre szemétkedni kezdjenek.
august
2023. szeptember 13. 16:46
Átoperált Kiscsoportos 2023. szeptember 13. 16:08 Sándorpalotáné --------- :))) Bezzeg Árpibácsi, akiről még teret is neveztek el, ahhoz képest, hogy (szerintetek) fölösleges tisztséget tölt be, a fajtátok elég nagy kultuszt épített köré. Nem lehet mindenki olyan laza mint a biciklilánc, -'atlétatrigóba. Egyébként érdemes lenne nagyobb hírverést kelteni a Mandiner fórumnak, ugyanis ha titeket elolvasnának naponta miféle szellemi magaslatokba tanyáztok, a maradék szavazóbázis is sírva menekülne tőletek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!