Nemsokára éjfélre vált egy számláló Vona Gábor Facebook-oldalán

2023. szeptember 06. 12:04

Hamarosan kiderül, mire készül a volt Jobbik-elnök.

2023. szeptember 06. 12:04
null

Vona Gábor szeptember másodikán megváltoztatta a Facebook-oldalán a profilképét és a borítóképét is, teljesen fehérre.

Szerdán reggel pedig egy számláló jelent meg az oldalán, amely nemsokára éjfélre vált.

Korábban arról írtunk, hogy Vona Gábor visszatérhet a nagypolitikába. Mint ismert, Jobbik egykori elnökéről a augusztus végén derült ki, hogy távozik az ATV Öt című műsorából. Ezt követően a Media1 hétfőn bennfentes forrásokra hivatkozva arról adott hírt, hogy Vona „valami nagy dobásra készül”, ezért jelezte a csatorna részére, hogy a jövőben nem kíván a műsorban szerepelni.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

 

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sámson
2023. szeptember 07. 19:46
Vona Gabriella bejelenti, hogy ő egy férfi testbe zárt nő, vagy fordítva, a párja, a kedvese Hodász Bandi atya.
kunfia1
2023. szeptember 07. 08:22
Várható volt, hogy a hazaárulókat valaki eltakarítja ebből az országból, mielőtt kiléptet minket a NATOból, és megadja magát a Szovjetúniónak.
kunfia1
2023. szeptember 07. 08:18
"Tobzódnak a magyar közéletben rakásra a bukott alakok!" Hát igen, Tarlós is azóta jelenik meg naponta, amióta megszopatták Budapesten, mert rájöttek, hogy egy bábu volt, és most még jobban látszik, kinek a bábja.
gyzoltan-2
2023. szeptember 07. 06:43
Tobzódnak a magyar közéletben rakásra a bukott alakok! Ezeknek a bukott alakoknak, a Gyurcsányoknak, Vonáknak, Jakaboknak, stb. stb., felsorolhatatlanul hosszú a lista, a mindenkori kizárólagos zsidó média nyújt túlélési lehetőséget! -nem kell messzire menni..! Vélem, kideríthetetlen, hogy ki keltette a Mandiner jobboldali hírét, mindenesetre sikeresen tette, annak ellenére, hogy szerzői listája egyértelműsíti, hogy baloldali, erősen baloldali ornamentumról beszélünk..! Ezek a szerkesztőségek, újságírás helyett propagátorok, nem társadalmi választás útján kerültek a közvéleményt meghatározóan manipuláló lehetőségek privilegizált birtokába, ez Magyarországon évszázados, kettő évszázados hagyomány, a kirekesztők kirekesztési eredménye! Mit sem tehetünk ellene, ellenükre! Minden momentumot képesek a saját javukra fordítani, akár a saját kifogásaimat is, hogy lám, azok is simán megjelenhetnek.., annál is inkább, mert nincs jelentősége, vagy ha van, az elenyésző... Ellenben a Vonák..!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!