Nem vagyok hajlandó a régi SZDSZ-es találmánynak megfelelően megélhetési bűnözésnek nevezni a cigánybűnözést

2023. szeptember 26. 13:42

Orwelli újbeszél, beteges polkorrektség helyett az őszinte szókimondást képviselem.

2023. szeptember 26. 13:42
Novák Előd
Novák Előd
Facebook

A mai ötmilliós büntetésem, Kövér László elvárása ellenére nem vagyok hajlandó a régi SZDSZ-es találmánynak megfelelően megélhetési bűnözésnek nevezni a cig@nybűnözést, ahogy eltérő kultúrájúnak sem a kulturálatlan cigányokat, faji alapú kirekesztésnek a jogos szegregációt, pusztán részeges kocsmai szóváltásnak a gyilkos késeléseket. Nem vagyok hajlandó menekültnek hívni a kontinenshódító migránst, nemzetközi jogvédőknek a globalista bűnpártolókat, vendégmunkának a legalizált migrációt, szabadságharcnak a globalisták terveinek a kormány általi megvalósítását.

Hazugság volna felszabadulásnak nevezni a megszállást, rendszerváltásnak a módszerváltást, békeszerződésnek a békediktátumot, a nemzeti összetartozás ünnepének a magyarság legnagyobb gyásznapját, külhoni magyar kisebbségi érdekképviseletnek a kollaboráns besimulást, szocialistának a szociális érzékenységgel nem rendelkező, ellenben idegen érdekeket kiszolgáló szocionistákat, Isten ajándékának a hazánkat felvásárló idegeneket.

Megalkuvás volna igazságszolgáltatásnak nevezni a legjobb esetben is csak jogszolgáltatást, ismeretlen tettesnek a politikusbűnözőket, jó miniszter asszonynak Völner Pál főnökét, Tóninak Rogán Antalt, nemzeti konzultációnak a kormánypropagandát, kampánystratégiának az embereket kommunista módon nyilvántartó Kubatov-listát, nemzeti nagytőkésnek a közpénzlovagokat, tehetséges üzletembernek a korrupt közbeszerzéseken meggazdagodott Mészáros Lőrincet.

Akárhogyan fenyeget Kövér László, nem vagyok hajlandó veszélyhelyzeti intézkedésnek nevezni a Covid-diktatúrát, nemzeti együttműködés rendszerének minden javaslatunk olvasatlan leszavazását, családbarát politikának a családtámogatások elinflálását, a csok megnyirbálását, közoktatási reformnak a pedagógusok megalázását, egészségügyi beavatkozásnak az abortuszt, békepártinak a sunyin ukránpárti politikát, semlegesnek a szankciók sorozatos megszavazását, honvédelemnek az amerikai érdekek kiszolgálását, missziónak Irak megszállását, EU elleni szabadságharcnak a szájkaratét követő behódolásokat, rezsicsökkentésnek a rezsiemelést.

Na és persze nem vagyok hajlandó melegnek nevezni a homoszexuálist, sokszínűnek a deviánst – a sort még hosszan folytathatnánk, várom is a hozzászólások közt. Orwelli újbeszél, beteges polkorrektség helyett az őszinte szókimondást képviselem. Nem alkuszom, hazámat szolgálom!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa-0
2023. október 20. 12:32
Ezek a mihazánkosok jellemzően valami hangzatosnak tűnő dologra rávetik magukat, fölkavarják azt a bizonyost, miközben maguk sem úgy gondolják és pláne nem azt, amit hangoztatnak. Hazug párt. Még mindig nem vette mindenki észre? Az arcukra van írva, hogy nem mondanak igazat, nem kell hozzá pszichológusnak lenni.
rasdi1
2023. október 19. 19:02
Kezdjük talán a nevezett kisebbség "roma" nevénél. Engem - nem csak az ő esetükben - de fölöttébb irritál, hogy a magyar nyelvünkben egyes népek magyar nevét - nyilvánvaló politikai okok miatt - egyszerűen a múltba száműztük. Gondolok itt arra, hogy a "tót atyafiak" manapság már szlovákok, az oláhok románok, a szerbek rácok (pedig Damjanics még rác volt). Mi sem igényeljük, nem is gondolunk arra, hogy bármely náció magyarnak hívjon minket. Elfogadjuk a "hungarian"t, "ungarisch"-t, "vengerszkijt" - csak ami kapásból az eszembe jut. Az égből továbbra is "cigánygyerekek potyognak", és a félrenyelt falat továbbra is "cigányútra megy", és "cigány" húzza a "cigányzenét" is.
rasdi1
2023. október 19. 18:51
Hú, de igazad van. Csakhogy itt politikáról van szó. A "demokrácia" szabályai szerint, ahol "diszkreditálásnak" nevezik az esetleges minimális iskolai végzettséghez tartozó választójogi cenzust. Egy ilyen rendszerben azokat is meg kell szólítani, azok szavazataira is szükség van, akik csak az ilyen beszédből értenek valamit a megszólaló szándékai szerint. Annak a folyamatnak a következménye, amely miatt manapság Nyugat-Európában oly mértékig teret nyertek a "betelepültek". (De ettől egyelőre még nem szavazok rátok. Még hatnak a Jobbik emlékei.)
II.baljoska61
2023. október 05. 12:53
Lopjál magadnak ismét egy szivárványos zászlót, Elődke...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!