Nem vagyok hajlandó a régi SZDSZ-es találmánynak megfelelően megélhetési bűnözésnek nevezni a cigánybűnözést

2023. szeptember 26. 13:42

Orwelli újbeszél, beteges polkorrektség helyett az őszinte szókimondást képviselem.

2023. szeptember 26. 13:42
Novák Előd
Novák Előd
Facebook

A mai ötmilliós büntetésem, Kövér László elvárása ellenére nem vagyok hajlandó a régi SZDSZ-es találmánynak megfelelően megélhetési bűnözésnek nevezni a cig@nybűnözést, ahogy eltérő kultúrájúnak sem a kulturálatlan cigányokat, faji alapú kirekesztésnek a jogos szegregációt, pusztán részeges kocsmai szóváltásnak a gyilkos késeléseket. Nem vagyok hajlandó menekültnek hívni a kontinenshódító migránst, nemzetközi jogvédőknek a globalista bűnpártolókat, vendégmunkának a legalizált migrációt, szabadságharcnak a globalisták terveinek a kormány általi megvalósítását.

Hazugság volna felszabadulásnak nevezni a megszállást, rendszerváltásnak a módszerváltást, békeszerződésnek a békediktátumot, a nemzeti összetartozás ünnepének a magyarság legnagyobb gyásznapját, külhoni magyar kisebbségi érdekképviseletnek a kollaboráns besimulást, szocialistának a szociális érzékenységgel nem rendelkező, ellenben idegen érdekeket kiszolgáló szocionistákat, Isten ajándékának a hazánkat felvásárló idegeneket.

Megalkuvás volna igazságszolgáltatásnak nevezni a legjobb esetben is csak jogszolgáltatást, ismeretlen tettesnek a politikusbűnözőket, jó miniszter asszonynak Völner Pál főnökét, Tóninak Rogán Antalt, nemzeti konzultációnak a kormánypropagandát, kampánystratégiának az embereket kommunista módon nyilvántartó Kubatov-listát, nemzeti nagytőkésnek a közpénzlovagokat, tehetséges üzletembernek a korrupt közbeszerzéseken meggazdagodott Mészáros Lőrincet.

Akárhogyan fenyeget Kövér László, nem vagyok hajlandó veszélyhelyzeti intézkedésnek nevezni a Covid-diktatúrát, nemzeti együttműködés rendszerének minden javaslatunk olvasatlan leszavazását, családbarát politikának a családtámogatások elinflálását, a csok megnyirbálását, közoktatási reformnak a pedagógusok megalázását, egészségügyi beavatkozásnak az abortuszt, békepártinak a sunyin ukránpárti politikát, semlegesnek a szankciók sorozatos megszavazását, honvédelemnek az amerikai érdekek kiszolgálását, missziónak Irak megszállását, EU elleni szabadságharcnak a szájkaratét követő behódolásokat, rezsicsökkentésnek a rezsiemelést.

Na és persze nem vagyok hajlandó melegnek nevezni a homoszexuálist, sokszínűnek a deviánst – a sort még hosszan folytathatnánk, várom is a hozzászólások közt. Orwelli újbeszél, beteges polkorrektség helyett az őszinte szókimondást képviselem. Nem alkuszom, hazámat szolgálom!”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Elvehetik Novák Előd kéthavi tiszteletdíját

A Mi Hazánk képviselője még egy májusi felszólalása miatt kerülhet bajba.

Nyitókép: Képernyőfotó

Karácsonyi előfizetési akció
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik