Nagy Zsolt fején találta a szöget!

2023. szeptember 10. 14:12

És mi van a baloldalon?! Zsoltot idézve: a szar. Nagyjából ilyen is volt a 2002-2010 közötti kormányzásuk.

2023. szeptember 10. 14:12
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Zsolt fején találta a szöget!

Az ellenzék illetve a helyette politizálni kényszerülő hálózat (dollármédia és az ideiglenesem hazánkban állomásozó NGO-k) mindig mindent egy lapra, egyetlen ügyre tesznek fel. Most az oktatás a slágertéma; előtte egészségügy volt és így tovább.

És miért sikertelenek?!

Nem ismerik fel a világ komplexitását; háború, energiaválság, iparosítás, munkahelyek megtartása, béke, Magyarország helye az EU-ban stb. – csak hogy néhány kérdést említsek, amelyre választ vár a társadalom.

Ezt is ajánljuk a témában

És ha már válasz, akkor annak egy egységes világképet kell tükröznie; ahogy minden egyén testi, lelki, szellemi és anyagi stabilitásra vágyik, úgy az emberi közösségek is erre törekednek; nagyon röviden a társadalmi békére, konszenzusra. És mi a béke? A rendből áradó nyugalom. Ennek a tartóoszlopait le lehet írni, és a nemzeti oldal le is tudja írni, valahogy így:

  • Isten létezik
  • csak két nem van
  • Magyarország érdekei mindenek előtt
  • a nemzetnek nincsenek, ám egy országnak szükségszerűen vannak határai
  • a gyermekek neveléséről a szülők döntenek

Ennyi, ez világos beszéd! Pofon egyszerűen leír egy stabil nyugalmi állapotot, azt a bizonyos rendből áradó nyugalmat.

És mi van a baloldalon?! Zsoltot idézve: a szar. Nagyjából ilyen is volt a 2002-2010 közötti kormányzásuk.

Mi maradjunk jobbak; mi is és az ország is jobban jár!”

Nyitókép: Facebook/Nagy Zsolt

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
m-andi-ner
2023. szeptember 11. 15:01
"Most az oktatás a slágertéma; előtte egészségügy volt és így tovább." Na most, attól hogy kimondjuk: a politikai ellenzék szar, az oktatás helyzete - ami szintén szar - még nem oldódik meg. Tehát, a szarból nem lesz egy hirtelen upgrade folytán gundel palacsinta, csak akkor, ha a kormány (a jegyzőkönyv kedvéért: 13+ éve 2/3-os felhatalmazás birtokában) tesz ezért valamit. A közoktatás nem slágertéma, hanem gyerekeink és unokáink jövőjének egyik fontos tartóoszlopa.
kekszalagosautistamarki
2023. szeptember 10. 15:33
ez a nagy zsolt úgy néz ki, mint egy heroinista aki már a kukából eszik, de még mindig azzal álltatja magát, hogy akkor szokik le, amikor csak akar
filemon
2023. szeptember 10. 15:07
A leírtak minden betűjével egyetértek. Világos, egyenes beszéd.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!