Mutatjuk a grafikont: ennyire népszerűek a magyar pártok itthon

2023. szeptember 12. 14:01

A kormánypárti és ellenzéki pártok népszerűségét is mérlegre tette legfrissebb elemzésében a Nézőpont Intézet.

2023. szeptember 12. 14:01
null

„A Fidesz vezeti a pártversenyt (51 százalék) az őszi parlamenti ülésszak kezdete előtt a Nézőpont Intézet legfrissebb közvélemény-kutatása alapján” – olvasható a Nézőpont Intézet legfrissebb elemzésében. Mint írják:

szoros verseny alakult ki a Demokratikus Koalíció (10 százalék) és a Mi Hazánk Mozgalom (9 százalék) között a legerősebb ellenzéki párt címéért folyó küzdelemben, amelyben a Momentum (8 százalék) továbbra is lemaradásban van”.

Mutatjuk a pártok népszerűségét bemutató ábrát:

Forrás: https://nezopont.hu/biztos-fidesz-elony-gyengulo-kotodessel/

A Nézőpont Intézet teljes elemzését a témában itt olvashatja.

Nyitókép: AFP/Kisbenedek Attila

 

 

Összesen 233 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Szerintem
2023. szeptember 12. 20:57
Úgy látom, nehezen emészti a moslék, hogy a helyzetük változatlan. Ugyanazt csinálják, mint már 13 éve, amibe már 4x belebuktak és mégis más eredményt várnak?
Teréz Pitykéz
2023. szeptember 12. 20:37
Az a durva hogy hogy ballib komcsi külföldi finanszírozott pártok közül a gyurcsányék a legerősebb. Ház így van milyen lehet a többi … pfujjjj
Teréz Pitykéz
2023. szeptember 12. 20:30
Nem értem hogy ezek után meg ki szavaz a jobbikra. Siralmas!
bodrigyuri
2023. szeptember 12. 20:22
Más elmző meg mást mér. Még ilyet...! A bal felső hidat megcsináltathatná végre, mert így elég proli. Bár a tipikus farkasvigyort nem tűntetné el.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!