Mérő Vera a Mandinerre terelgetné a számára nem rokonszenves hozzászólókat, mondván, ami az ilyenek „szájából csordogál”, az nálunk „természetes”

2023. szeptember 18. 18:30

Aki olyat ír, ami nem tetszik neki, azt a Mandinerre küldi.

2023. szeptember 18. 18:30
null

Mérő Vera előszeretettel válaszolgat a vele egyet nem értő kommentelőknek. Vannak olyan hozzászólók, akik annyira megsértik, hogy külön bejegyzést szentel a nekik intézett válaszának.

Legutóbb épp egy ilyen bejegyzés alá érkezett egy hozzászólás, amely kiverte nála a biztosítékot, és arra kérte az illetőt, hogy inkább a Mandiner kommentszekciójába írogasson.

„Sztem jó helyen voltál te a mandineres kommentszekcióban, nem akarsz visszatérni oda, ahol ez, ami a szádból csordogál, a természetes?” – írta a férfinak, majd egy következő hozzászólásban jelezte: kiérdemelt egy saját posztot, ami hamarosan meg is jelent.

Forrás: Mérő Vera Facebook-oldala

„Pedig én csak azt mondtam, menjen vissza a mandinerre, ott nem lóg ki a stílusával. Mindenesetre nagy érzés, hogy b@sz@tlan libsi pics@ létemre akkora a hatalmam, hogy még csak gondolatban írok egy könyvet, de a független magyar bíróság máris azonnal elfogadja azt bizonyítékként. De hát ja, így megy ez, operettországban. Bele is kezdek egy nagyregénybe, a címe: Orbán bizony lop” – írta a kommentelőnek címezve. 

(Nyitókép: képernyőfotó Mérő Vera TEDx-előadásából)

Kapcsolódó vélemény

undefined

Francesca Rivafinoli

Mandiner

Idézőjel

Kissé mintha újra igazolva lenne az az előítélet, miszerint a nők hisztisek és érzelemvezéreltek, a balos értelmiség tagjai meg befeszült, mindensz*rista nyugatimádók.

Ezt is ajánljuk a témában

Barbár hely ez a Magyarország, primitívek vagyunk, nőket alázunk és tárgyiasítunk, szégyelljük magunkat! – ugye, kedves Mérő Vera?

Nagyon fel tudom húzni magam, amikor egy emberi jogi aktivista a nőket (szerinte) megalázó jeleneteket kizárólag országhatárokon belül hajlandó felismerni. Csisztu Zsuzsa írása.

 

 

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik