Magyar rendőrökre támadtak migránsok, lövések is eldördültek

2023. szeptember 23. 13:34

Az elfogott embercsempész ellen büntetőeljárás indult.

2023. szeptember 23. 13:34

Migránsok támadtak magyar rendőrökre a szlovák határ mellett Ipolyszögön, ezt követően az egyik rendőr figyelmeztető lövéseket adott le – számolt be az esetről a naphire.hu. A rendőrök hétfőn állítottak meg egy kisteherautót, amelynek rakterében több illegális bevándorlót találtak. A sofőrt elfogták, de a migránsok megpróbáltak elmenekülni, és „támadóan léptek fel” a hivatalos személyekkel szemben. 

Az egyik rendőrnek több figyelmeztető lövést is le kellett adnia.

Az elfogott személyeket Tompára szállították, a sofőr ellen embercsempészés miatt indult büntetőeljárás.

Nyitókép: Ujvári Sándor / MTI

 

 

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Medici
2023. szeptember 23. 15:20
Akármennyire rossz emlék, vagy aknazárat kell telepíteni a déli határra, vagy nagyfeszültségű áramot a kerítésbe, mert ez nem mehet az idők végezetéig. Iszonyú mennyiségű pénzünkbe kerül-került, nem beszélve mennyi embert köt le, nem veszélytelen körülmények között.
faramuci
2023. szeptember 23. 14:35
Ámerikában már a frigóban pihennék ki az út fáradalmait.........
formaegy-2
2023. szeptember 23. 14:33
"Az elfogott személyeket Tompára szállították, ..." A szarnak egy jó nagy büdös pofon! Ilyen erővel teljesen mindegy ha beengedik, - így is bent van, és még el is kell tartani a dolgozó emberek pénzéből! Hány merkelcsorda tagot tartanak el a magyar emberek?????? Erről ennyit!
Zolotarjov
2023. szeptember 23. 14:21
Egy kettőt felhúzni a határon a nyakában disznókörmökkel-figyelmeztetésül..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!