Horvátország
ÉLŐ
Albánia

Letartóztatta a bíróság a győri rendőrkapitányt

2023. szeptember 04. 14:09

Lapinformációk szerint egy vállalkozó jelentette fel Váczi Attilát, és egy korrupciós ügy van a háttérben.

2023. szeptember 04. 14:09

A Győri Regionális Nyomozó Ügyészségen folyamatban lévő eljárásban a Győri Törvényszék Katonai Tanácsa, egyetértve az ügyészség indítványával az őrizetben lévő gyanúsított letartóztatását elrendelte. A nyomozás érdekeire figyelemmel több információ az ügyben jelenleg nem adható – közölte a Mandiner megkeresésére a Központi Nyomozó Főügyészség (KNyF) szóvivője. A KNyF egy vidéki rendőrkapitányság vezetőjéről ír, ám a sajtóban elterjedt, hogy a győri rendőrkapitányról van szó. 

Ezt is ajánljuk a témában

Lapinformációk szerint egy vállalkozó jelentette fel Váczi Attilát, és egy korrupciós ügy is felsejlik a történetben. A Magyar Nemzet szerint a kapitány előélete egyáltalán nem utal sem korrupcióra, sem bármilyen bűncselekmény elkövetésére. Rendkívüli munkabírású, jó vezetőnek tartják, akik döbbenten szembesültek a helyzettel és a kapitány irodájának az átkutatásával. 

Nyitóképünk illusztráció. Forrás: Pixabay

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2023. szeptember 05. 02:29
elég undorító, hogy gergényi még él valahol.
DBZ22
2023. szeptember 04. 16:03
Tök jó a komment fal . Mi ez Tip Mix ? Várjunk még kicsit mielőtt a fal elé állítjuk .
balbako_
2023. szeptember 04. 15:59
Ha rábizonyítják csukják is le!
Akitlosz
2023. szeptember 04. 15:37
Na tessék, a feddhetetlen, jó munkabírású. :-) Győr környékén azért jó páran nem bűncselekmény, hanem bizonyíték hiányában vannak szabadlábon. Ott erős (volt) a szervezett bűnözés már az 1990-es évek eleje óta, viszont jogi vagy politikai emberek, hatósági emberek ritkán buknak le bizonyíthatóan. Ahhoz általában már nemzetközi nyomás is szokott kelleni. A csak Magyarországon belüli ügyeiket általában meg szokták úszni. Úgyhogy picit ezért furcsa is ez az ügy, a vállalkozó, okos, dörzsölt ember lehet, aki bölcsen bizonyítékokat gyűjtött, így nem tehette már meg a rendőrség, hogy ne lépjen. Máskülönben nem is érdemes rendőrséghez fordulni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!