Kubatov Gábor Borkairól: Sosem tartottam túl okos embernek

2023. szeptember 11. 15:35

A Fidesz alelnöke sajnálná Győrt, ha az egykori polgármestert választanák meg.

2023. szeptember 11. 15:35

Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója interjút adott az Indexnek. A nagyobbi kormánypárt politikusa a lapnak kijelentette, 

„Budapestet meg lehet és meg is kell nyerni”

 – fogalmazott a jövő évi önkormányzati választásokkal kapcsolatban.

„Sajnálnám Győrt, ha őt választanák meg”

A bukott politikus kapcsán többek között elmondta, hogy a baloldal alternatív jelöltje lett, de valószínűleg ezt ő még nem vette észre. A teljes baloldali média mögötte áll. Milyen érdekes, hogy akik annak idején kicsinálták, most azok segítik, nem? Ez nem tűnik fel neki?”

Majd leszögezte: 

Sosem tartottam túl okos embernek.

 Azt hittem, hogy megtalálta a békéjét, megúszta ezt a botrányt, és talán most már négy év után ki mer menni az utcára, az emberek közé. Azt hittem, ezzel így elégedett”.

Borkai Zsolt 2019-es botránya kapcsán Kubatov Gábor elmondta, hogy „városszerte pletykáltak már erről, sokan tudtak róla, én is így hallottam. (...) Mindenki arról suttogott, hogy valami botrány készülődik, és van valami felvétel, köztudott volt”

Majd Borkai azon felvetésére, mely szerint a pártigazgató egy „belső újságírótól” értesült arról, hogy mi készülődik, – ezt a Partizánban is hangoztatta – úgy reagált,  „Zsolt feltevése is arra utal, hogy pestiesen szólva, 

nem ő a legélesebb kés a fiókban”.

Arra a kérdésre, hogy Borkai Zsoltnak lehet-e esélye Dézsi Csaba Andrással szemben, Kubatov azt felelte,

 „sajnálnám Győrt, ha őt választanák meg”.

„Dézsi Csaba András elvégezte azt a munkát”

Ugyanakkor azt még a jövő kérdésének nevezte, hogy Dézsi Csaba András lesz-e a kormánypártok polgármesterjelöltje. „Azt gondolom, Dézsi Csaba András elvégezte azt a munkát, amit Győrben el kellett végezni. A város rendkívüli módon fejlődik” – jegyezte meg a Fidesz alelnöke.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2023. szeptember 11. 23:21
KUBATOV, tartózkodj a nyilatkozatoktól. A SZERVEZÉSBEN nagyon jó vagy, amióta pártigazgató vagy, minden választást megnyert a Fidesz. DE számodra BESZÉLNI ezüst, HALLGATNI arany, legalábbis szerintem.
gyaloggos
2023. szeptember 11. 21:41
KUBATOV, KUBATOV! AZ utóbbi nyilatkozataidban csak hülyeséget beszélsz. MÁTÉ CSABÁRÓL azt mondtad, a magyar mentalitás miatt nem kell. MOST meg önmagadból csinálsz hülyét. A FIDESZ pártigazgatójaként azt mondod, soha nem tartottad BORKAIT túl okos embernek. 1./ MI a különbség az okos, és a túl okos ember között? Hm....? 2./ FORDÍTOK! A FIDESZ egy általad butának tartott jelöltet indított Győrben polgármesterként? Hm....?
Palmimi85
2023. szeptember 11. 19:55
Borkai a lólengés olimpiai bajnoka, amit nem vesz el tőle az, hogy nem igazán jó politikus, legalábbis ebben az álnok, szemét világban, ahol amit a ballik oldal csinál, az mindig kimagyarázható, amit a jobb oldal tesz, ott a "bűnös egyént" örök kárhozatra juttathatja a mások erkölcsére oly kényes ballik diktatúra. Nagyon szomorú... Sajnos, a mai világban a hazai oldalnak össze kell zárnia, mielőbb megpróbálja az ellenség (TGM meghatározása az ellenzékre) "kicsinálni".
galancza-2
2023. szeptember 11. 18:17
Kubi! Sajnos nem csak Győrben van baj a Fidesszel, hanem sok városban. Ezt láthattuk Jászberényben,ahol egy szétesett,veszekedő ellenzék verte hülyére a Fideszt. Szegeden semmi jele annak hogy lenne esélye a Fidesznek. Szombathelyen is nagyon nehéz lesz visszaszerezni a vezetést. Mosonmagyaróváron ha az ellenzék beáll egy viszonylag normális "független" polgijelölt mögé , akkor hülyére verik a Fideszt. Veszprémben, Pápán látszólag jól áll a Fidesz, jók az esélyek,de azért az utóbbi években bizonyos igazgatói kinevezések nagyon borzolták a közhangulatot,és nem csak az ellenzéki szavazók körében. Az önkormányzati választást összességében megnyeri a Fidesz,de sajnos nem nagy előnnyel. És ez baj. Mert így nehezebb lesz 2026-ban 2/3-dal győzni. Márpedig mindenképpen minimum 2/3-dal kell ismét győzni ahhoz hogy a balos-ballikos-tucsekes fejérjehalmazok ne tudjanak "forradalmat" provokálni külföldi komcsináci elvtársaik segítségével.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!