Kocsis Máté kíméletlenül beleszállt Gyurcsányba

2023. szeptember 30. 08:35

A Fidesz frakcióvezetője szerint nincs kizárva, hogy Gyurcsányék ne hazavinnék az uniós pénzeket.

2023. szeptember 30. 08:35
KOCSIS M·tÈ

Kocsis Máté a Fidesz frakcióvezetője interjút adott a Magyar Nemzetnek, melyben szóba került az ország szuverenitása, a baloldal kampányának külföldi finanszírozása, valamint az uniós források hosszú ideje való visszatartása.

Gyurcsány Ferenc nemrég arról beszélt a nyilvánosságban, hogy ha ők lennének kormányzaton, akkor két hét alatt haza tudnák hozni az uniós pénzeket. Kocsis Máté ezt a kijelentést fenntartásokkal kezeli, hiszen – mint mondta – Gyurcsány esetén fontos tisztázni, hogy hazahozná vagy hazavinné a forrásokat.

Ezzel kapcsolatban egy fontos dologra is felhívta a figyelmet, mert szerinte a volt miniszterelnök nem mond mást, mint azt, hogy

 az uniós pénzeket ideológiai alapon tartják távol hazánktól. 

„Azt mondják, ha a brüsszeli elitnek megfelelő kormány alakul itthon, akkor odaadják a forrásokat” – mondta. A frakcióvezető szerint ez egyszerű zsarolás, hatalommal való visszaélés. 

Ezt csinálja Brüsszel, és itthoni csicskásai” 

– hangsúlyozta. 

A tanárok helyzetéről is beszélt

A pedagógusok helyzete kapcsán  a baloldal farizeus viselkedését emelte ki. „Ha tényleg olyan jó az érdekérvényesítő képességük a brüsszeli vezetésnél, akkor miért nem érték még el, hogy legalább azokat a pénzeket folyósítsák, amelyek nem a kormányhoz jönnének, hanem egyenesen a tanárok zsebeibe vándorolnának?”  – tette fel a költői kérdést Kocsis.

Kiemelte, hogy ezzel ellentétben DK-s Molnár Csaba – havi hatmilliós fizetésért – azt hangoztatja Brüsszelben, hogy hazafias kötelessége megakadályozni, hogy ezek a pénzek megérkezzenek. 

Ennél visszataszítóbb, szemforgatóbb viselkedést aligha tudok említeni az elmúlt évekből, 

pedig a pandémia alatt is volt néhány ízléstelen húzása a hazai baloldali politikusoknak”  – véli a politikus.

***

Nyitókép: Kovács Tamás

 

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dunhill67
2023. szeptember 30. 10:21
pfff... 10/10:)...az ilyen hazaáruló viselkedéssel az ő idejükben már lógnának...nem a pártiskolából hanem a villanyoszlopon
RasPutin
2023. szeptember 30. 10:14
Lölő csónakja a 2Rule hasznából volt? Mesélj Kocsis.
llnnhegyi
2023. szeptember 30. 09:23
Az Apró klán,a DK tolvajok és hazugok gyülekezete! " . hazudtunk reggel éjjel meg este.." Gyurcsány Ondó Ferenc bukott miniszterelnök.
Héja
2023. szeptember 30. 09:05
Furcsánynak volt pofája kitalálni az "üvegzseb" kifejezést. Neje szocdem fordulatról, adóztatásról, Európai Egyesült Államokról, stb. fecseg. A szektájukon kívül ki szop be ennyi baromságot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!