Két férfi próbálta agyonverni egymást az 1-es villamoson – kis híján egy nőre is rázuhantak (VIDEÓ)

2023. szeptember 28. 18:38

A villamoson feltűnő utcai harcosok közül az egyik már a rúgásoktól sem riadt vissza.

2023. szeptember 28. 18:38

Elszabadultak az indulatok szerda délután Budapesten, az 1-es villamoson – olvasható a Tények oldalán. Két férfi keveredett összetűzésbe a járaton, eleinte szavakkal, nem sokkal később már jól irányzott jobbegyenesekkel és rúgásokkal fejezték ki a másikkal szembeni ellenérzésüket. Ez látható azon a felvételen, amelyet az egyik utas megörökített az utókornak. Az ellenfelek és az előzmények ismeretlenek. 

A felvételen látható, ahogy a kamerának háttal álló férfi több sikeres ütést is bevisz vitapartnerének, majd nekinyomja a vezetőfülkének.

A villamoson feltűnő utcai harcosok közül az egyik már a rúgásoktól sem riadt vissza, de ez hiba volt, ugyanis a másik férfi meg tudta ragadni a lábát, és leterítette az egyik ülésre úgy, hogy kis híján egy nőre is rázuhantak.

Több utas is jelezte a villamos utasterét boxringnek használó amatőr küzdősportolóknak, hogy fejezzék be a dulakodást, azonban ez látszólag nem vezetett sikerhez. Információk szerint az eset kapcsán a rendőrségre nem érkezett bejelentés.

Az ökölviadalt itt tekinthetik meg:

Nyitókép: Képkocka/Tények

 

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik