Kele János Momentum elnökségi tag Ungárt a vagyona miatt kérdezi fel

2023. szeptember 12. 18:21

Az Apró-Dobrev klán vagyonával hogyhogy semmi gondja nincs a Momentumnak?

2023. szeptember 12. 18:21
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Jó vagyon, rossz vagyon. Ungár Péter Momentumot kritizáló mondatára – »A Momentum a ChatGPT kihányadása. Minden mondatuk egy közlemény-generátor. Gondolatot még nem lehetett attól a párttól hallani« – reagálva, Kele János Momentum elnökségi tag, Ungárt a vagyona miatt kérdezi fel. Nekem ezzel csak az a gondom, hogy Momentum a 2022-es választásokon együtt indult és jelenleg is szoros szövetségese annak a DK -nak, amely a több mint kétes körülmények között meggazdagodott Gyurcsány Ferenc házipártja. 

Az egykori nomenklatúra tagja és az őt felfuttató, mögötte álló, a politikai tőkét gazdaságira, majd azt újra politikaira váltó Apró-Dobrev klán vagyonával, hogy-hogy semmi gondja nincs a Momentumnak?! Vagy van jó és van rossz vagyon – attól függően, hogy ki hol áll a politikai palettán?! Hogy van ez?!”

Ezt is ajánljuk a témában

Fotó: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Syr Wullam
2023. szeptember 12. 22:18
De vajon mi lehet az a kihányadás? Hányás? Okádék? Csanda? :-)
Majdmegmondom
2023. szeptember 12. 20:17
Persze, mert a dollárosztó megmondta, hogy aki csak egy kicsit is átkacsint a "másik oldalra" az ellenség. Az Ungárból meg belső ellenség lett, úgyhogy szerintem pár hónap és átáll mert mást nem tehet... vagy elhagyja a politikát...
connorj
2023. szeptember 12. 18:48
Lara Cinket is kérdezze fel....
johannluipigus
2023. szeptember 12. 18:33
Jó kérdés. Nem vagyok irigy, mások zsebében turkáló proli, de biztosan érdekes története van a milliárdos vagyon eredetének.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!