Kedves ellenzék és – indián nevén – „politikai nagykutya”, Karácsony Gergely

2023. szeptember 01. 18:56

Nem az orosz birodalom tankönyvtervein kellene (mű)felháborodni.

2023. szeptember 01. 18:56
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Kedves ellenzék és indián nevén politikai nagykutya Karácsony Gergely nem az orosz birodalom tankönyvtervein kellene (mű)felháborodni, hanem az Ukrajna nevű kulturális apartheid intézkedései ellen tessék szót emelni.

Tudják, ez egy állam, ahol jelentős számú magyar kisebbség él; ahol a nemzeti és vagy kisebbségi létet A,B,C és D kategóriába sorolva élhetik meg az ott elő népek; ott ahol a magyar kisebbség C kategóriába (ez már önmagában megérne egy náci jelzőt -ugye kedves ellenzék, aki oly gyakran osztogatja ezt a címkét itthon) tartozik -ami azt jelenti, hogy nagyon korlátozottan használhatja a kultúra átadás (mint megmaradás) zálogát az édes anyanyelvet, a magyart.

De, hogy is értené ezt meg a DK, mely párt politikai programjának része a külhoniak elleni uszítás, a Momentum, melynek vezetői Szlovákiába és Romániába járnak az ottani magyar jelöltek ellen kampányolni?! 

Ne legyenek illúzióink, ezek az ideiglenesen itt állomásozó pártok soha sem fognak a gazdáik tulajdonának belügyeibe »beavatkozni«; nekik az, hogy magyar nem jelent SEMMIT.”

Megszólalt Szijjártó Péter az orosz tankönyvbotrányról - Mandiner

1956-ban a forradalmárok hősök voltak - hangsúlyozta a miniszter.

Nyitókép: Trenka Attila

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. szeptember 02. 21:01
Nem tudhatom Karácsony, hogy neked e város mit jelent, Nékem szűkebb hazám e gyöngyszem, örök, ékes és szent. A sors cikcakkos útjain barangolván, ha újra megcsodálom, Praclid nyoma szívem csücskén oly rút, hogy falra mászom. Hát mit tettél bölcsömet ringató kis hazámmal te ripacs? A városunk fennségét akarókkal miért vagy oly makacs? Miért vagy mostoha Lánchidunkkal, hogy az már tragacs? Egy bohóc vagy Gergő, bár sapkádról hiányzik a pamacs. Árpádunk helyett te Gyurcsányt, e simlis kóklert kedveled, Benne kenyéradódat, pártolódat, utad egyengetőjét leled. Hazád, városod nincs neked, szemed a dícsfénybe réved, Eközben a bús a fenébe kiván téged elárvult pesti néped. Mert bölcs és hazádat szerető nem lévén, te lankadt manó, Egy személyben is murisabb vagy mint a jó Hacsek és Sajó. Mamlaszságban, balgaságban sehol nincs hozzád fogható, Se, ki bolsevista árulásra oly szószegön és rögvest kapható.
Palmimi85
2023. szeptember 02. 13:45
Ha már indián névvel illetjük Kalácsony Gelgely elvtársat, én a Hosszú Fika névvel illetném inkább... Érveim: hogy hosszú, ezt ő mondta magáról, de miért is fika? Ez valamivel finomabb, mint a t@kony és egyébként mindent fikáz, amit nem az ő faszbúk bejegyzéseiben írnak meg neki.
Kétes
2023. szeptember 02. 10:20
hülyék a ruszkik? Sebaj! Fóliázzuk be!
Majdmegmondom
2023. szeptember 02. 08:12
Jól van, ne fedd már annyiszor a nagyvadat. Önálló gondolat híján azt mondja, amit elé raknak (még jó, hogy nem angolul). Meg kell felelni az érkező dollároknak, és most komolyan, a libsik mikor vették komolyan a városvezetést, amikor minden a lenyúlásról szólt eddig is?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!