Gyurcsány újabb ígéretet tett: két hét alatt hazahozná az uniós pénzt

2023. szeptember 13. 15:21

A szövetségeseit is rendesen kiosztotta a DK elnöke.

2023. szeptember 13. 15:21

Gyurcsány Ferenccel készített interjút a hvg. A Demokratikus Koalíció elnöke szerint sok munkára van még szüksége az ellenzéknek, mivel szerinte feltorlódtak a gondok. 

Gyurcsány szerint a legösszetettebb kihívást a Nyugat általános elfáradása jelenti. „Aztán itt van a robusztus orbáni infláció, ami nem csak a pénzünk erejét gyilkolja. Inflálódik az oktatás, az egészségügy, inflálódik az állam” – fogalmazott Gyurcsány Ferenc.

Az ellenzéket is élesen bírálta Gyurcsány

„És persze igaz, van az ellenzéknek problémája a maga sok partizánjával” – közölte a DK elnöke, utalva Vona Gábor új pártjára.

Ezt követően az összes ellenzéki pártnak beszólt Gyurcsány.

„A pártpolitikai versenyben Charlie slágerét kijavítva nem szégyen azt mondani, hogy »az légy, aki nagy«. Jobb kedvvel, nagyobb reményekkel lehet csatlakozni egy növekvő párthoz, mint egy leépülőhöz.

Közben nagy empátiával figyelem a többiek küzdelmét”

– mondta.

Az árnyékkormány programjai

A DK elnöke azt ígérte, hogy már a napokban nyilvánosságra hozzák az árnyékkormányuk programját. Addig is elárulta, hogy ezek között fog szerepelni az a fontos célkitűzés, hogy hazahozzák az uniós pénzeket.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mandiner/Mátrai Dávid

 

Összesen 150 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. október 26. 21:00
Milyen volt böszmesége, nem tudom már, De október haván e barbár eszemben jár. Saját sortüzét nézvén, mint részeg gúnár, Lelkében minden találatra szólt egy fanfár. Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha látom e kajlán vigyorgó szerzetet, Szívem sajog, sajnálom e mulya nemzetet, Miért hagyja még öt, miért oly palimadár? Milyen volt böszmesége nem tudom már, De ha arra gondolok, hogy ez a bösz lator, - Ha népem, ne adja Isten, lenne oly botor -, Repetázna, várna ránk a sors, a bús, a sivár.
Palatin
2023. október 26. 20:56
Ha Orbán beleegyezne a vétó eltörlésébe, az LMBTQ-szerinti óvodai gyermeknevelésbe, minden magyar gyermek transzgenderként lépne az iskolába, és áldását adná a 4. Német-Brüsszeli birodalomra, akkor nemcsak hogy lupenreine jogállam lennénk máris, de azonnal hozzánk vágnák számolatlanul a milliárdokat, ö lenne az unió sztárja, söt az üdvöskéje. Akkor az is érdektelen lenni, hogy mire költi a magyar kormány a pénzt. Orbánt ebben természetesen a veleszületett, megrendíthetetlen hazaszeretete megakadályozza. Gyurcsány ezt már rég megtette volna, ma már a birodalom helytartójaként, ripacskodna elöttünk, megszégyenítve a magyar történelem valamennyi szabadságharcosát, derék hazafiait. Gyurcsány a hatalomért feláldozná az országot, ahogy ezt már meg is tette. Legmélyebb zsigereiben is egy toxikus figura, aki az a láncsszem, amelyik összeköti a múlt gazembereivel a jövö aljas árulóit. Ebböl a szempontból, tekinthetö ö egy kulcsfigurának. GYURCSÁNY TAKARODJ! Amig saját lábadon megteheted.
Palatin
2023. szeptember 24. 13:43
Quiz. Kire gondolt a "költö"? Gennyes herpeszt terjeszt álnok lényként, De el akarja adni magát hü keresztényként. Badar hazugságait fröcsköli szerte tényként. Hazánk megrontását tüzte ki gonosz célként.
EX_Terminator
2023. szeptember 14. 03:41
NEM FERIKE KIBASZOTTUL NEM ÉRDEKEL MIYLEN SZAR HOGY SENKI NEM HALLGAT RÁD, MERT EGY BUKOTT HAZUG KUTYA VAGY!!! SE ANNAK A BÜDÖS KURVÁNAK A VILÁGFÁJDALMA NEM TUD, ÉS SOHA!!! NEM IS FOG ÉRDEKELNI! AKÁRMIT IS CSINÁLJATOK! NEM KELLETT VOLNA BELEHAZUDNI A TELJES ORSZÁG POFÁJÁBA! NEM KELLETT VOLNA AZT KÉPZELNIE ANNA KAPCARONGYNAK HOGY ILYEN ROHADÉKSÁGOKAT MEGCSINÁL MÁSOKKAL ÉS ANNAK NINCS KÖVETKEZMÉNYE! És ezzel vége!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!