„Képtelen elképzelni az öregkorát anélkül, hogy tovább mérgezze az országot” – Pottyondy Edina beleszállt Gyurcsányba

2023. szeptember 19. 14:03

Az influencer csípős videóval reagált a DK-vezér kijelentésére, miszerint még 20 évre tervez a politikában.

2023. szeptember 19. 14:03

„A hazai ellenzék aktuálisan legnagyobb törpéjének, a Demokratikus Koalíciónak a vezetője azzal rúgta ránk a szezont, hogy még 20 évre tervez a politikában és egy ciklus nem is lesz elég neki, hogy rendet tegyen” – reagált Pottyondy Edina Gyurcsány Ferenc néhány nappal korábbi kijelentésére, amikor a DK-vezér közölte: 

húsz évig kell kormányoznunk, hogy el tudjuk takarítani a mocskot”.

Gyurcsány Ferenc kijelentéséről ide kattintva olvashat bővebben.

Ezt is ajánljuk a témában

Pottyondy: Ez a huncut Feri tényleg nem változik

A DK elnökének kijelentése kapcsán

az influenszer elmondta azt is, szerinte Gyurcsány Ferenc „a másik fasz, aki ezeréves birodalomban gondolkodik, akinek egy ciklus nem elég, és képtelen elképzelni az öregkorát anélkül, hogy tovább mérgezze az országot”.

Gyurcsány azon kijelentésére, hogy szerinte Magyarország egyetlen reménye a Demokratikus Koalíció, Pottyondy hozzátette: „a Führer-komplexusos embernek az is fontos ismérve, hogy szerinte a nemzethalált kizárólag az általa vezetett párt uralma akadályozhatja meg. És ez a huncut Feri tényleg nem változik, jöhet bármennyi kétharmad, ő marad, aki volt, és marad ott, ahol volt” – mutatott rá. De kitért arra is:

Gyurcsány nem a demenciával küzd, hanem továbbra is az igazmondással.”

Pottyondy Edina fejtegetését a témában az alábbi videóban nézheti vissza:

Nyitókép: Képkocka / YouTube-videó

Összesen 182 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Palatin
2023. szeptember 23. 20:11
Quiz. Kire gondolt a "költö"? Gennyes herpeszt terjeszt álnok lényként, De el akarja adni magát hü keresztényként. Badar hazugságait fröcsköli szerte tényként. Hazánk megrontását tüzte ki gonosz célként.
Picnic Niki
2023. szeptember 20. 13:12
Helyes, ne csak szegény OV-t égesse porig.
lemez
2023. szeptember 20. 09:08
Éppen most 17 éve kezdődött az embervadászat,amiról dokumentumfilm is készúlt.Vajon mit szólnának a kiscsopartos kommunisták.
Pernahajder
2023. szeptember 20. 07:20
Jobbra nézek: sötétség, balra nézek: homály.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!