Gulyás Gergely: Érdemes a frakcióülés előtt levetíteni a svéd kisfilmet a Fidesz és a KDNP képviselőinek

2023. szeptember 13. 17:40

Fidesz és a KDNP képviselői a svédnél egy jóval sokszínűbb közéletben küzdenek meg négyévente képviselői mandátumukért – mondta a miniszter.

2023. szeptember 13. 17:40
GULYÁS Gergely

A napokban a Mandiner is beszámolt Gulyás Márton, a Partizán Youtube-csatorna alapítójának közreműködésével elkészült svéd oktatófilmről, amit svédországi nyolcadikosok számára vetíthetnek le, amennyiben az Európai Unió (EU) és a demokrácia kerül terítékre a társadalomtudomány-órán. A témát több ízben feldolgoztuk, érdemes ezeket is elolvasni.

Szentkirályi Alexandra és Gulyás Gergely szerdán 16:30-kor tartott kormányinfót, amelyen lehetősége volt szerkesztőségünknek megkérdezni a miniszter véleményét a magyar közéletet felkavaró esetről. 

Ezt is ajánljuk a témában

Kérdésünkre válaszolva Gulyás Gergely elmondta, ha Svédországban valóban általános iskolákban vetítik a lejárató videót, akkor

Svédország mindent megtesz azért, hogy Magyarország ne ratifikálja a svéd NATO-csatlakozást”.

Ezt is ajánljuk a témában

Mint mondta, érdemes a frakcióülés előtt levetíteni a kisfilmet a Fidesz és a KDNP képviselőinek, akik 

a svédnél egy jóval sokszínűbb közéletben küzdenek meg négyévente képviselői mandátumukért 

és ezt követően hozzanak döntést maguk a parlamenti képviselők arról, hogy támogatják-e Svédország NATO-csatlakozását, egy olyan országét, amely azt állítja rólunk, hogy nem vagyunk demokrácia. Ezt javasolni is fogja Kocsis Máté frakcióvezetőnek. 

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lájkbajnok
2023. szeptember 13. 21:47
Érdemes a frakcióülés előtt levetíteni Erdogan gazdi üzenetét.
Szerintem
2023. szeptember 13. 21:14
Mérjük össze, na de objektíven összeszámolva, pl a sajtószabadságot a svédeknél és nálunk. Ahol kevesebb a kormányt élesen bíráló ellenzéki sajtó, azt az országot kurvára meg kell szivatni. Meritek vállalni svédek, OKÉ?
Szerintem
2023. szeptember 13. 21:06
Az ilyen libsi hazátlanok, akik gyűlölik a hazájukat, legyenek bárhol a világban, sehol sincs otthonuk. Vetődhetnek erre meg arra, ahol pillanatnyilag azt hiszik hogy jó, de idővel érezhetik, hogy mégse tartoznak oda se és a világon sehová se. Mert a hazátlanoknak hazájuk, a világon sehol sincs.
nyugalom
2023. szeptember 13. 19:25
Ezt a tehetsegtelen ripacsot, aki vegtelenül aljas, hazug fizetett, egyszer valaki pofan vagja! Csak az erthetetlen, hogy mit keres a magyarok között? Takarodjon a svedekhez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!