Francesca Rivafinoli: Rögtönzött MZP-factcheck egy percben (VIDEÓ)

2023. szeptember 01. 07:36

Márki-Zay önmagából kikelve kiabált Gulyás Gergellyel: Nyugat-Európában nem szülnek férfiak!!

2023. szeptember 01. 07:36
M¡RKI-ZAY PÈter

Francesca Rivafinoli YouTube-on osztott meg egy egyperces összevágott videót Gulyás Gergely és Márki-Zay Péter múlt pénteki vitabeszélgetéséről a Tranziton.

Ezt is ajánljuk a témában

A rövid felvétel Márki-Zay azon kijelentésére reflektál, miszerint „nem szülnek Nyugat-Európában férfiak”. Ezzel az állítással a hódmezővásárhelyi polgármester a Fidesz gyermekvédelmi álláspontjának létjogosultságát akarta aláásni, de a Mandiner publicistája több tucat külföldi videót és szalagcímet összevágott, ami ennek az ellenkezőjét bizonyítja.

Miközben Márki-Zay egyfajta aláfestő zeneként azt skandálja „nem szülnek Nyugat-Európában férfiak”, a képeken az látszik, hogy mégis.

Nyitókép: MTI/Bodnár Boglárka

 

Összesen 57 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2023. szeptember 04. 19:08
Na, a titokzatos Ravioli….a szokásos semmi…
bagira002
2023. szeptember 02. 21:50
Belegondolni is szörnyű ha ez az agresszív alak kormányra kerülne.
Vucli Tóbiás
2023. szeptember 02. 19:49
A Gulyás--Márki-Zay-vitában vérfagyasztó, undorító és visszataszító volt Márki-Zay agresszivitása. Láttam magam előtt, ahogy ugyanilyen fejhangon üvöltözik valamelyik gyerekével: --Nem etted meg a spenótot?! / Biztosan direkt törted el a bögrét! / Bármi egyéb kreténség. A gyerek kétségbeesve tagad, de Márky-Zay egyre emeltebb hangon üvölt. Hergeli magát. Hajtogatja a valóságtól független állításait. Élvezi, hogy hangos. Azt képzeli magáról, hogy bátor és igazságos. Majd miután eléggé felizgatta magát, jön a hatalmas kielégülés, a... ...pofon. (Jó esetben egy.) Gulyás Gergely tkp. örülhet, hogy megúszta verés nélkül.
kunfia1
2023. szeptember 01. 19:54
Marslakiikunfia1 2023. szeptember 01. 13:58 Hogy lenne már férfivá operálva, ha van méhe? Vagy miben hordta ki a gyereket? Szatyorban? Válasz erre 4 0 1 válasz elrejtése kunfia1Marslakii 2023. szeptember 01. 19:54 Tehát azt állítod, hogy az elvtársadnak van igaza, és egy pasi szatyorban hordta ki a gyereket? Ezek tényleg egyre hülyébbek!:DDDDDD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!