Exkluzív: felfüggesztették a parlamentben alvó telexes újságíró belépőjét az Országházba

2023. szeptember 26. 11:46

Simor Dániel az őszi ülésszak végéig nem léphet be az Országházba.

2023. szeptember 26. 11:46

A Mandiner olvasói emlékezhetnek: Simor Dániel, a Telex újságírója az Országgyűlés őszi ülésszakának első napján elaludt a parlamentben, még a cipőjét is levette, hogy kényelembe helyezhesse magát. Erről itt írtunk bővebben.

Simor Dániel neve olvasóinknak onnan is ismerős lehet, hogy édesapja, Simor Andrást választották jegybankelnöknek Gyurcsány Ferenc kormányzása idején.

Kérdéssel fordultunk az Országgyűlési Hivatalhoz

A telexes újságíró „manővere” kapcsán kérdéssel foldrultunk az Országgyűlés Hivatalához. Kérdésünkre válaszolva az Országgyűlés sajtófőnöke arról tájékoztatta lapunkat:

Simor Dániel belépését az Országházba az őszi ülésszak végéig felfüggesztettük.

A Telex szakmai igazgatóját is értesítették

Simor kitiltása kapcsán lapunk információi szerint Dull Szabolcsot, a Telex szakmai igazgatóját levélben értesítették, amelyben többek között azt írták:

Simor Dániel az Országházhoz és az Országgyűléshez méltatlan módon viselkedett, valamint megsértette azok tekintélyét. Ezért az őszi ülésszak végéig felfüggesztették belépési jogosultságát az Országházba.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Facebook

Összesen 133 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolt196969
2023. szeptember 26. 19:28
Na a haza áruló baloldal guruló dollár hazugsagokra miért nem reagáltak ilyen gyorsan börtön kötél stb nagyon menők vagytok egy senki házi buzival
birozsletaparadicsomnemzsargamagyarorszageloremegyennemhatrafelecsakafidezsesadogtorminizsterelnokurasag
2023. szeptember 26. 17:27
Gondolom, nagyon izgi lehetett, ahogy a dogtorminiszterelnögúr 54678-adjára is előadta a Soros-Prüsszel-kender-migráncsok monológját, és bealudt. 😴 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
KBA98
2023. szeptember 26. 17:17
Pl. Gyurcsány és a markotányosnő nagyon jól el voltak, összebújtak, mint a kismalacok, a többi vagy aludt, vagy szájmenése volt!
Phm045
2023. szeptember 26. 17:13
Legközelebb még az is lehet, hogy a faszát is kiveri elalvás előtt.......
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!