Elnézést kért Gelencsér Ferenc

2023. szeptember 28. 19:26

Donáth Anna beismerte, hogy párttársa „nem élete beszédét mondta el”.

2023. szeptember 28. 19:26
GELENCSÉR Ferenc

A napokban mi is több ízben foglalkoztunk Gelencsér Ferenc balul elsült parlamenti felszólalásával, melynek végén rövid önkritikát gyakorolt. A HVG szerint egy háttérbeszélgetésen vallott az ügyről Donáth Anna, a párt EP-listavezetője. Donáth úgy nyilatkozott a bakiról, hogy a

párton belül elnézést kért Gelencsér Ferenc, a Momentum elnöke és frakcióvezetője, amiért hétfőn káromkodott egyet a parlamentben, miután többször belebakizott a felszólalásába. 

A momentumos politikus beismerte, hogy „Gelencsér nem élete beszédét mondta el”, de nem merült fel, hogy lecseréljék. Donáth Anna arra a kérdésre, hogy nem akar-e pártelnök lenni, azt mondta, most az előtte álló feladatra, a június 9-i önkormányzati és EP-választásra koncentrál.

Nyitókép: Soós Lajos

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lobby11
2023. szeptember 30. 15:26
"Momentum"- a magyar politikai élet egy momentuma!!! Nem is gondolták, hogy milyen találó nevet választanak.
Ergit
2023. szeptember 29. 14:04
Ezek annyira el vannak ájulva önmaguktól, hogy úgy gondolják, mi nekem egy beszéd!!!!!! Még Cicerónál is jobb leszek!!! Ez smafú, beszélni bárki tud, pláne, ha csak olvasni kell!!!
Ergit
2023. szeptember 29. 14:02
Ha már elég határozottan kijelentett, hogy ezt elb@szta, akkor miért nincs elég határozottsága ahhoz, hogy jelentkezzen és egyszerűen bocsánatot kérjen jó hangosan a Parlamentben, még mikrofon sem kell. Mert ha már kicsúszott úgy, hogy az egész világ hallotta, akkor ez a minimum. Csak hogy Gelencsér nem igazán határozott egyéniség. Saját magával is problémája lehet, mert akkor nem úgy állna, mint egy kérdőjel. Nem elégedett az arcával sem, máskülönben nem rejtené szakál és bajusz mőgé.
johannsebastian
2023. szeptember 29. 12:27
Echte államférfi! Leszámítva a beszédzavart és a szellemi fogyatékosságot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!