Egy hős rendőr megrendítő vallomása: Egy ember élete szó szerint a mi kezünkben volt

2023. szeptember 15. 12:13

„Folyamatosan az járt a fejünkben, hogy muszáj megmenteni a férfit” – mondta.

2023. szeptember 15. 12:13

Balogh Tamás mesélt arról egy videóban, hogy miért olyan különleges érzés számára az, hogy rendőr lehet – számolt be róla a Hajdú-Bihar Vármegyei Rendőr-főkapitányság Információs Portál Facebook-oldala.

A rendőr beszámolt róla, hogy megmentette egy ember életét.

Azt is elárulta, hogy egy 8. emeleti erkélyen keresztül tartották a kezénél fogva egy öngyilkosságra készülő férfit. „Az intézkedés során nem fordult meg a fejünkben, hogy mit is csinálunk éppen, csak rögtönözni kellett. Folyamatosan az járt a fejünkben, szerintem nekem is, és a kollégámnak is, hogy muszáj megmenteni a férfit” – mondta.

A felvételt itt tudják megtekinteni:

Nyitókép: Facebook

 

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
need-info
2023. szeptember 15. 14:10
Másnap a férfi már a 10.-ről ugrott le, sikeresen... /humor/
Sting61
2023. szeptember 15. 14:08
Köszönjük a szolgálatot!
Welszibard
2023. szeptember 15. 12:44
Nekem igen rokonszenves ez a rendőr, több ilyen elhivatott emberre lenne szükség. Kérem vezetőinket, hogy jobban támogassák az ilyeneket, a korruptokat, gyávákat és a bűnözők iránt részrehajlókat pedig vessék ki maguk közül, hogy ne a román és ukrán közállapotok legyenek nálunk is jellemzők.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!