Csalás áldozatává vált Gattyán György

2023. szeptember 05. 08:58

Egy bűnbanda 50 millió forintot lopott tőle.

2023. szeptember 05. 08:58

Gattyán György, a Megoldás Mozgalom párt alapítója, egyben Magyarország negyedik leggazdagabb embere csalás áldozatává vált – írta meg a Blikk.

Kiderült, hogy korábban az egyik beosztottja megadta kártyaadatait egy internetes vásárláskor, ami miatt egy bűnbandának sikerült hozzáférnie a számlához, amiről 50 millió forintot loptak el. Azt követően, hogy észlelték az esetet, feljelentést tettek a rendőrségen. Pénzmosás alapos gyanújával indult nyomozás. A lap úgy tudja, hogy eddig a bűnszervezet több feltételezett tagját is sikerült már azonosítaniuk a nyomozóknak.

Valóban csalás áldozata lett Gattyán György.

Részletekről azonban a folyamatban lévő nyomozás sikerességére való tekintettel nem beszélhetünk. Magánemberként és cégcsoportszinten viszont azt tapasztaljuk, hogy megnövekedett a hazai és a nemzetközi csalási kísérletek száma, így mindenkit arra intünk, legyen nagyon óvatos és körültekintő az adatai védelmében” – mondta Nemes Tamás, a Docler cégcsoport kommunikációs vezetője.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ergit
2023. szeptember 05. 14:01
Egy alkalmazottnak sem adnám oda a kártyámat, ha lenne is alkalmazottam! Nem az alkalmazottban nem bíznék, hanem a megítélésében!
nyúlgerinc
2023. szeptember 05. 13:59
Ez a zsidó ember már saját magát is átb@ssza?
Pandaka pygmaea
2023. szeptember 05. 10:39
Csalás áldozata lett... Egy bűnbanda 50 millió forintot lopott tőle... Nem a PDSZ volt az? :D
bogdan5-aki-vigan-jatszott-mig-elevenen-egtek-az-oroszok
2023. szeptember 05. 10:33
OHHHH be sajnálom - nem baj majd összebasszák szopják nyalják kúrják neki
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!